Homepage  / Televiziune

Pro 2 difuzează serialul turcesc „Scorpionul”/„Akrep”. Când începe

Pro 2 difuzează serialul turcesc „Scorpionul”/„Akrep”. Când începe
8

de Anda Dincă,

Serialul turcesc „Scorpionul”, care începe pe 27 decembrie la Pro 2, are toate ingredientele să cucerească telespectatorii: două actrițe talentate - Demet Akbağ și Evrim Alasya - și o poveste dramatică de familie. 

Pro 2 aduce din 27 decembrie serialul turcesc „Scorpionul”, o producție cu 26 episoade (la turci) care a fost difuzată în țara de origine din decembrie 2020 până în iunie anul acesta.

Serialul este distribuit internațional de compania Inter Medya (cea care a vândut românilor și „Păzește-mă de mine!”/„Maraşli”, „Ramo” și „Son Yaz”), iar Can Okan, directorul companiei, este încrezător va avea succes oriunde va fi difuzat.

„Această dramă este o poveste despre răzbunare, despre relațiile tensionate din cadrul unei familii și despre iubire. Credem că „Scorpionul” are un potențial uriaș pe piața internațională”, a declarat el, citat de senalnews.com. 

În prim-planul poveștii din serial se află Perihan Emgen (Demet Akbağ), fiica sa, Berna (Başak Daşman), soțul ei, Fikret (Bekir Aksoy), și copiii lor.

În paralel aflăm că Perihan mai are o fiică, pe Ferda (Evrim Alasya), pe care a abandonat-o la vârsta de un an. Ferda conduce un coafor alături de fiica sa, Merve (Müge Su Şahin), și este iubită de toate femeile din cartierul ei.

Deși pare că ar avea o viață liniștită, Ferda este măcinată de dorința de răzbunare. Ea o învinovățește pe mama ei, Perihan, pentru toate problemele pe care le-a avut în viață și țese un plan diabolic.

În ciuda unor evenimente tragice, Ferda nu renunță și continuă fără nicio remușcare războiul cu Perihan, război în care vor fi implicați nepoții lui Perihan, dar și vecinii Ferdei, Ipek (Esila Umut) și Aras (Yusuf Çim). Toți aceștia vor fi atrași într-un adevărat joc al dragostei și al urii.

Cine sunt actorii din serialul turcesc „Scorpionul”

Demet Akbağ (61 de ani), actrița care îi dă viață lui Perihan Emgen, este apreciată în Turcia pentru numeroasele roluri în seriale și filme.

Printre cele mai de succes producții în care a jucat se numără filmele „Neredesin Firuze”/ „Where’s Firuze?” (2004), în care i-a dat replica lui Özcan Deniz, și pelicula „Somn de iarnă” („Kış Uykusu”, 2014), distinsă cu trofeul Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Demet a fost căsătorită de trei ori și are un băiat. Ultimul ei soț, Zafer Çika (tatăl copilului ei), a murit în 2019, în urma unui accident de mașină. Demet nu și-a revenit nici acum în urma morții lui Zafer, care i-a fost alături 20 de ani, actrița exprimându-și deseori dorul pe Instagram. 

Evrim Alasya (42 de ani), cea care o joacă pe Ferda, a mai fost văzută pe micile ecrane de la noi în „Güneş” și în „Suleyman Magnificul” (în care a fost sultana Ayşe la tinerețe). Evrim este absolventă a Facultății de Teatru și este pasionată de sport și călătorii. 

Yusuf Çim este cel care dă viață personajului principal masculin – Aras – vecinul Ferdei, care schimbă destinele mai multor pesonaje. Yusuf este model, actor, cântăreț și prezentator.

În 2013 a lansat EP-ul pop-dance „Olsun Bi Kere”, iar în televiziune a debutat în 2014 cu un rol în serialul „Ezra”.

De-a lungul ultimilor ani, în seriale el a avut ocazia să facă pereche cu actrițe frumoase și populare precum Demet Özdemir (în „Çilek Kokusu”/ „Miros de căpșuni”, 2015) și Elçin Sangu (în „Iyi Günde Kötü Günde”/ „În zilele bune, în zilele rele”, 2020).

În realitate, el are o relație cu actrița Özge Özkaplan. Cei doi sunt împreună din 2019 și nu se sfiesc să-și arate dragostea pe rețelele de socializare. 

Yusuf are iubită!

Yusuf Çim (Aras din „Scorpionul”) trăiește în realitate o poveste de iubire cu actrița Özge Özkaplan, cunoscută la turci din serialul „Kalbimin Sultani” (2018). 

yusuf-178753272_2898168490425483_7574360126955975314_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În serial (în rolul Selma) apare și actrița Bestemsu Özdemir, pe care o știm din „Dragoste de contrabandă” și „Meryem”, și care, în 2017, s-a iubit timp de 8 luni cu deja celebrul Can Yaman („Vis de iubire”).

bestem-175999095_304720564528600_6761341181969550605_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton