Homepage  / Prime Video

7 seriale clasice disponibile la Amazon Prime Video

7 seriale clasice disponibile la Amazon Prime Video

de Ruxandra Dinca,

De la „Dr House” și „The Office” (varianta americană), până la „Psych” și „Battlestar Galactica”, Amazon Prime Video oferă abonaților săi mai multe seriale lansate acum ceva timp, pe vremea când televiziunile făceau încă legea, și nu platformele online. Nostalgicii se vor bucura să le revadă când și cum doresc, dar există și un mic incovenient: nu toate au subtitrare în limba română. 

1. „Dr House”

https://www.youtube.com/watch?v=y8Uufbe2gVA&ab_channel=AmazonPrimeVideoIndia

Povestea construită în jurul unui doctor șchiop, dependent de analgezice, pe cât de genial, pe atât de imprevizibil l-a făcut celebru în toată lumea pe englezul Hugh Laurie. Serialul, lansat în 2004, a avut opt sezoane, terminându-se în 2012, cu un episod care a cam rupt inima fanilor.

Dacă ați ratat episoadele de început sau, din contră, nu ați apucat să vedeți finalul, aveți acum șansa. Toate cele opt sezoane sunt disponibile pe Prime Video. 

2. „Battlestar Galactica”

Acesta este unul dintre cele mai populare seriale SF din istoria televiziunii, lansat în 2004 – a avut în cele din urmă patru sezoane. Într-un sistem solar din viitor, oamenii au căzut victimă Ciclonilor, androizi creați de ei înșiși, pe care i-au scăpat însă de sub control. În urma unui atac devastator, supravițuitorii sunt conduși de nava spațială militară „Galactica” spre o colonie unde ar putea să fie la adăpost. Distribuția îi cuprinde pe  Edward James Olmos, Mary McDonnell, Katee Sackhoff, Jamie Bamber și James Callis.

La Amazon Prime sunt disponibile pilotul seriei, prezentat ca mini-serie, plus episoadele celor 4 sezoane. Din păcate, nu există subtitrare în limba română. 

3. „The Office”

https://www.youtube.com/watch?v=3sK3Itjzh-k&ab_channel=AmazonPrimeVideoIndia

Ah, vremurile când nimeni nu avea cont de social media! Varianta americană a serialului – adaptare după cel britanic, cu Ricky Gervais – a avut parte de reacții amestecate după primul sezon (s-a lansat în 2005 la NBC). Ulterior însă, toată lumea a devenit fan, iar echipa a adunat premii de toate felurile, de la  Emmy la Globurile de Aur. Distribuția a devenit celebră, în frunte cu Steve Carell, John Krasinski, Jenna Fischer ș.a. 

Toate cele 9 sezoane sunt disponibile la Prime Video. 

4. „Psych”

„Agenția Psych” a fost tradus la noi serialul cu James Roday Rodriguez și Dulé Hill în rolurile principale, fiind difuzat acum mulți ani de postul Universal Channel. Aflată la intersecția dintre comedie și un serial cu detectivi, producția urmărește aventurile a doi buni prieteni, care rezolvă cazuri diverse, de la crimă la furturi sau dispariții de persoane, pretinzând că au puteri de medium.  

Serialul, ale cărui 8 sezoane sunt toate disponibile pe Prime Video (dar fără subtitrare în română!), și-a făcut o armată impresionantă de fani. După ultimul episod din 2014, echipa a realizat încă două filme de televiziune, iar al treilea se filmează chiar acum – va fi lansat în 2022.

5. „Parks and Recreation”

Dacă v-a plăcut „The Office”, sigur știți și vă place și acest sitcom, făcut de aceiași producători, pe același calapod – a fost lansat la NBC în 2009. Povestea e centrată pe viața unei angajate de la Departamentul Parcuri și Recreere dintr-un orășel fictiv din Indiana, angajată interpretată de Amy Poehler. Din distribuție mai fac parte Chris Pratt, Nick Offerman, Adam Scott, Aziz Ansari și Rashida Jones.

Toate 7 sezoanele sunt disponibile la Prime Video. 

6. „Doi bărbați și jumătate”

Cei trei colegi din „Doi bărbaţi şi jumătate” (Charlie Sheen, Jon Cryer şi Angus T. Jones) încasează în total, pe episod, 2,05 milioane de dolari.

Da, serialul a fost și continuă să fie difuzat în buclă, de ceva ani, de postul tv Comedy Central. Însă poate vreți să revedeți primele sezoane, când puștiul era încă foarte simpatic, iar lui Charlie Sheen nu i se urcase încă succesul la cap (sau drogurile). Sau poate vreți să vedeți ultimul episod – știe cineva cum se termină? Serialul, cu Jon Cryer, Angus T. Jones și Charlie Sheen (apoi Ashton Kutcher) protagoniști, a fost difuzat între 2003 și 2015 și era la un moment dat cel mai urmărit titlu pe tv în SUA. 

Toate cele 12 sezoane sunt disponibile la Amazon Prime. 

7. „Heroes”

Ce nebunie a mai generat și acest serial în 2006, când a fost lansat la NBC! Comparat la vremea respectivă cu „Lost”, care avusese premiera cu doi ani înainte și era deja un fenomen, „Heroes” se inspira din universul benzilor desenate americane – într-o perioadă când încă nu erau la modă Răzbunătorii Marvel. În serial, oameni obișnuiți, din diverse colțuri ale lumii, descoperă că au puteri speciale, iar destinele lor se intersectează pentru a opri o catastrofă. Hayden Panettiere, Milo Ventimiglia, Masi Oka, Zachary Quinto făceau parte din distribuție. Patru sezoane a avut „Heroes” (primul chiar excelent), toate se pot vedea pe Prime Video, dar… fără subtitrare în română (dar în engleză da).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton