Homepage  / Știri / Televiziune

Seriale noi la FilmBox: „Roots” (2016), „The Five” (2016) şi „The Last Enemy” (2008)

Seriale noi la FilmBox: „Roots” (2016), „The Five” (2016) şi „The Last Enemy” (2008)
4

de Redactia Tvmania

Primăvara aceasta, FilmBox anunţă – într-un comunicat de presă – trei producţii de televiziune noi, pe posturile FilmBox Premium şi FilmBox Plus: miniseriile „Roots” (2016) şi „The Last Enemy” (2008) şi serialul „The Five” (2016).

RootsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Astfel, din 21 martie, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium, vedem remake-ul miniseriei „Rădăcini” (1977), „Roots”.

Acesta spune povestea lui Kunte Kinte (Malachi Kirby), născut în 1750, în Africa, care este răpit, vândut ca sclav și trimis în America. El ajunge în Annapolis, Maryland, la ferma Dr. William Waller (Matthew Goode), unde e rebotezat Toby şi supravieţuieşte ajutat de prietenia cu sclavul Fiddler (Forest Whitaker).

Din distribuţie mai fac parte Jonathan Rhys Meyers, Mekhi Phifer şi Anna Paquin. Producția a primit 7 nominalizări la Emmy.

Apoi, din 1 aprilie, de la ora 21:00, la FilmBox Plus, începe miniseria în 5 părți „The Last Enemy” (2008) – cu Benedict Cumberbatch și Anamaria Marinca în distribuţie.

O co-producție BBC și Castel Film România, filmată la Londra și pe platourile din București, povestea e centrată pe savantul introvertit Stephan Ezard (Cumberbatch), care se îndrăgostește de văduva fratelui său (Marinca) şi ajunge implicat într-un complot guvernamental.

Tot în primăvara aceasta are premiera şi serialul britanic „The Five”, care începe pe 6 aprilie, la 21:00, pe FilmBox Premium.

Producţia de 10 episoade e inspirată de opera scriitorului Harlan Coben şi urmărește povestea a 4 prieteni (Tom Cullen, O. T. Fagbenle, Lee Ingleby şi Sarah Solemani) al căror prieten, Jesse, dispare când are 5 ani. 20 de ani mai târziu, urme din ADN-ul băiatului sunt găsite la locul unei crime, dar nu se știe dacă el e victima sau criminalul.

https://www.youtube.com/watch?v=hvPtpEebTcI

Citește și: PREMIERĂ: AXN difuzează, din aprilie, serialul „Snatch” (2017), cu Rupert Grint

Serialul “Training Day” nu va fi influenţat de moartea actorului Bill Paxton

Serialul „American Gods” („Zei americani”) va avea premiera în aprilie

Ce mai face Nicole Kidman, după serialul HBO „Marile minciuni nevinovate”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton