Homepage  / Seriale / Seriale coreene

Serialul adaptat după filmul „Parazit” nu va fi un remake, ci o producție originală din același univers

Serialul adaptat după filmul „Parazit” nu va fi un remake, ci o producție originală din același univers

de Redactia Tvmania

Producătorul Adam McKay a declarat că noul serial „Parasite” va avea „o poveste originală” desfășurată în același univers cu filmul, scrie The Playlist.

A scurtă vreme după lansarea filmului „Parazit” în 2019 și după ce toată lumea a lăudat pelicula, mulți considerând-o capodopera lui Bong Joon Ho, a apărut și știrea că cineastul Adam McKay a făcut echipă cu regizorul coreean pentru a adapta lungmetrajul într-un serial pentru HBO. Vestea însă nu a fost bine primită de fanii filmului, îngrijorați că povestea imaginată de Bong Joon Ho nu va putea fi transpusă într-un serial fără a o face praf. Ei bine, într-un interviu nou, McKay spune că în ciuda faptului că se numește „Parasite”, serialul va fi cu totul diferit de film.

Recent, Adam McKay a apărut într-un episod din „Happy. Sad. Confused.”, conform Collider, unde a fost întrebat care mai este statutul serialului „Parasite”, produs de HBO. Înainte de asta, se știa că scenariul lui Bong Joon Ho era foarte stufos și că regizorul coreean a trebuit să renunțe la multe povești pentru a nu face ditamai filmul. A mai fost vehiculată și știrea, neconfirmată însă, că actorul Mark Ruffalo ar fi în discuții cu producătorii pentru un rol în noul serial, scria Collider în martie anul trecut. Acum, în sfârșit, McKay a dat câteva detalii despre modul în care filmul (care-a câștigat în unanimitate Palme d’Or și patru premii Oscar) și serialul care va fi adaptat după el vor fi diferite.

„Va fi un serial original, cu o poveste originală care se va desfășura în același univers cu filmul. Avem o echipă incredibilă de scenariști”, a declarat Adam McKay.

Ce poveste anume din film va scoate în prim-plan cineastul american încă nu se știe, dar coreeanul Bong Joon Ho avea nenumărate subploturi în scenariul original.

„Toate aceste idei s-au acumulat pe măsură ce scria. Pur și simplu nu au putut să intre toate într-un film de două ore. Așa că le-am păstrat pe iPad-ul meu având în minte ideea unei miniserii sau a unui film de șase ore”, spunea Bong Joon Ho în TheWrap, anul trecut.

Serialul „Parasite” nu are încă o dată de lansare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton