Homepage  / Netflix

Serialul Adela, succes pe Netflix la doar 3 zile de la lansare

Serialul Adela, succes pe Netflix la doar 3 zile de la lansare
4

de Ioana Maria,

Serialul Adela, difuzat până de curând pe Antena 1, a ajuns zilele trecute şi pe platforma de streaming Netflix, unde se bucură deja de succes. În doar trei zile de la lansare, proiectul ocupă deja locul 3 în Top 10 TV Shows în România. Totodată, producţia a depăşit deja graniţele româneşti toamna trecută, la Târgul de Televiziune de la Cannes, unde mai multe ţări s-au arătat interesate de achiziţionarea ei. 

Am tot spus că proiectul Adela ne-a surprins pe toţi, dar constat cu mare bucurie că asta continuă să se întâmple. Deşi sunt doar trei zile de când poate fi urmărit şi pe Netflix, serialul a ajuns deja pe locul 3 în Top 10 TV Shows în România. Profit de ocazie să felicit întreaga echipă, pentru că a fost un proiect foarte greu, care ne-a consumat foarte mult la momentul respectiv. Am început filmările intr-o perioadă dificilă, am filmat în pandemie, când lumea avea nevoie de poveşti şi de un spaţiu în care să poată evada, iar noi asta le-am oferit. Şi totodată le mulţumesc celor care, timp de doi ani, au spus alături de noi #dacăejoieAdela, conducând producţia în topul audienţelor!”, a declarat Ruxandra Ion, producătorul serialului. 

Adaptată după serialul O hayat Benim / This is my life, producţia s-a bucurat de un real succes în România, unde a avut nu mai puţin de patru sezoane. Cu o vastă distribuţie din care fac parte nume grele ale scenei româneşti, serialul a adus în prim plan poveşti de dragoste, intrigi, drame, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse permanent între lupta dintre bine şi rău.  

În prezent, Ruxandra Ion coordonează două mari proiecte tv, serialul Lia – Soţia soţului meu, ce poate fi urmărit în fiecare joi, la Antena 1, dar şi prima comedie romantică românească, Lasă-mă, îmi place! Camera 609, care va putea fi urmărită în această toamnă, în paralel cu cel de-al doilea sezon Lia – Soţia soţului meu.

adela-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton