Homepage  / Știri

Serialul „Amantele”, cu Alyssa Milano, are premiera la Euforia TV

Serialul "Amantele", cu Alyssa Milano, are premiera la Euforia TV

de Redactia Tvmania

"Amantele" - "Mistresses", o producţie Disney, începe astăzi, la ora 23.00, la Euforia TV.

Serialul se axează pe viaţa a patru femei, fiecare având o poveste cel puţin complicată. Alyssa Milano („Cine-i şeful?”, „Farmece”) o interpretează pe Savannah Davis, personajul principal al serialului, o avocată de succes care se confruntă cu probleme în căsnicie după ce află că soţul ei nu poate avea copii.

Pentru a încerca să detensioneze situaţia, se implică într-o relaţie extraconjugală cu un coleg de muncă. Îi sunt alături sora ei, Josslyn Carver (Jes Macallan), petrecăreața grupului, cea care nu refuză nicio provocare, dar și celelalte două prietene, Karen Kim (Yunjin Kim; o ştiţi din „Lost – Naufragiaţii”), un psiholog renumit, care trebuie să facă față propriilor demoni, și April Malloy (Rochelle Aytes), care încearcă să își revină după  moartea soțului.

În serial apare şi Jason George (soţul lui Bailey în „Anatomia lui Grey”). Actorul de 42 de ani a fost nevoit, nu demult, să se preocupe mai mult de silueta lui ca de obicei. El este amantul protagonistei Savi (jucată de Alyssa Milano) și are multe scene în care apare dezbrăcat.

ALYSSA MILANO, JASON GEORGE

George (cu care ”TVmania” s-a întâlnit anul trecut, în SUA, la momentul lansării serialului) îşi aminteşte că a trebuit să se dezbrace din prima zi de filmare, când abia o cunoscuse pe Alyssa Milano şi că soţia lui i-a ţinut sub control greutatea pentru scenele sexy: „Îmi lua punga de chipsuri din mână şi îmi spunea «Pune-o jos, avem de plătit ipoteca»”, ne-a spus el.

În Statele Unite, serialul este difuzat de ABC, care a confirmat deja cel de-al doilea sezon, care va avea premiera în această vară. Primul sezon are 13 episoade, iar Euforia îl va difuza în premieră în România.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cF6DTFl0XOM[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton