Homepage  / Seriale / Televiziune

Serialul “Anatomia lui Grey” revine la Diva cu sezonul 9

Serialul “Anatomia lui Grey” revine la Diva cu sezonul 9

de Redactia Tvmania

La finalul sezonului 8 al serialului “Anatomia lui Grey”, o parte dintre personaje se lupta pentru supraviețuire după un teribil accident de avion, lăsând fanilor serialului o mulțime de întrebări. Sezonul 9 din “Anatomia lui Grey” va avea premiera la Diva miercuri, 3 februarie, începând cu ora 21.00. În fiecare miercuri postul va difuza câte două episoade.

GREY'S ANATOMY -

PATRICK DEMPSEY, ELLEN POMPEO

Sezonul 9 din “Anatomia lui Grey” urmăreşte, în continuare, poveştile medicilor stagiari şi rezidenţi din aripa chirurgicală a spitalului fictiv Seattle Grace-Mercy West, din Seattle (Washington). Tema majoră a acestei serii este adaptarea la schimbare a personajelor: toţi rezidenţii din anul 5 au devenit medici specialişti, le predau acum stagiarilor din subordine şi fac singuri operaţii. În primele episoade ale sezonului, personajele îşi revin după accidentul de avion din sezonul 8, în care a murit Lexie Grey (Chyler Leigh) şi în care Mark Sloan (Eric Dane) a fost foarte grav rănit.

GREY'S ANATOMY -

ELLEN POMPEO, SARAH DREW, SANDRA OH

Derek Shepherd (Patrick Dempsey) are mâna rănită, Meredith Grey (Ellen Pompeo) şi-a pierdut sora vitregă, Lexie, dar în timpul sezonului iese soarele şi pe strada ei, iar Cristina Yang (Sandra Oh) este extrem de traumatizată după accident. Spitalul are probleme din cauza accidentului, iar viitorul instituţiei este pus sub semnul întrebării.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton