Homepage  / Seriale / Seriale americane

Serialul anilor ’90 „Prințul din Bel Air”, cu Will Smith în rol principal, se va relansa

Serialul anilor  '90 „Prințul din Bel Air”, cu Will Smith în rol principal, se va relansa

de Redactia Tvmania

„Prințul din Bel Air”, serialul care l-a lansat pe Will Smith în anii '90, va fi refăcut în cheie dramatică, informează tbivision.com

Proiectul a pornit de la un video pe care Morgan Cooper, co-scenaristul noului serial alături de Chris Collins, l-a postat anul trecut pe YouTube și care a adunat peste cinci milioane de vizualizări. 

Will Smith, fosta vedetă a sitcomului original NBC, va figura de data aceasta pe generic ca producător executiv, alături de Quincy Jones, Benny Medina și de creatorii producției originale, Andy și Susan Borowitz. Noul serial, care se va numi „Bel-Air” și va fi produs de Westbrook Studios și de Universal Television, a fost deja achiziționat de mai mulți cumpărători, printre care platforma HBO Max, care difuzează în prezent producția originală. Încă nu se știe cine va figura în distribuție.

„Prințul din Bel-Air” a fost difuzat între 1990 și 1996 și l-a transformat pe Will Smith în vedetă. Acesta juca rolul unui tânăr care trecea de la viața dură de pe străzile din Philadelphia, unde dăduse doar de necazuri, la traiul răsfățat ca musafir în vila luxoasă a unchiului și mătușii sale, familia Banks din Bel Air. Printre actorii care au făcut parte din distribuția de atunci alături de Will Smith s-au numărat James Avery, Alfonso Ribeiro, Tatyana Ali și Joseph Marcell. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton