Homepage  / Filme Online / Netflix

Serialul apocaliptic „Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe” are premiera la Netflix

Serialul apocaliptic „Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe” are premiera la Netflix

de Redactia Tvmania

În zona producțiilor care cochetează cu sfârșitul lumii, pline de zombi sau de toate felurile de catastrofe, „Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe” (2021) construiește cea mai frumoasă și mai plină de speranță apocalipsă. Serialul estei disponibil pe Netflix din 4 iunie.

După cum își amintește doctorul Aditya Singh (Adeel Akhtar), totul a început ca o simplă răceală. Prima sa pacientă a venit la cabinet, i-a dat tratamentul obișnuit, dar ea a început să se simtă tot mai rău. Pacienții au devenit din ce în ce mai mulți, iar doctorul și-a dat seama că nu-i poate ajuta cu nimic. Apoi, au apărut hibrizii, femeile veneau la maternitate și nu știau dacă or să aducă pe lume un copil obișnuit sau unul jumătate om, jumătate animal. Deja haosul se instalase în toată lumea. Armata încerca să țină lucrurile sub control, dar civilizația se destrăma. Oamenii erau îngroziți, iar combinația dintre virusul, care făcea ravagii, și hibrizi le-a semnat acestora din urmă condamnarea la moarte. Au fost identificați ca sursă a răului, vânați, închiși, omorâți sau folosiți în experimente sinistre. Toate astea s-au numit „Marea Prăbușire”.

 

Zăhărel e departe de haosul de afară

În tot acest timp, departe de civilizația care se zgâlțâia din toate balamalele, în adâncul pădurii, creștea Gus (Christian Convery), un băiat cu cornițe. Tatăl lui (Will Forte) l-a dus departe de lume, l-a învățat să scrie, să citească, să supraviețuiască și mai ales să nu treacă niciodată peste gardul care le împrejmuia teritoriul. În afară de faptul că are coarne și urechiușe, că aude și miroase mult mai bine decât orice om, Gus este un copil obișnuit, curios, impulsiv, încăpățânat și gata să încalce orice regulă. Și, mai ales, e ahtiat după dulciuri, de unde i se va și trage porecla de Zăhărel. Iar când haosul de-afară va ajunge și peste el, băiatul va face o alianță improbabilă cu Jepperd (Nonso Anozie), un fost fotbalist care nu mai are nimic de pierdut.

 

O lume unică

Poate cea mai bună descriere a serialului este că „Sweet Tooth” e surprinzătoarea combinație dintre „Bambi” și „Mad Max”. În fapt, ideea care se concretizează din decoruri, acțiune și personaje e aceea că natura și-a luat Pământul înapoi. Iar Noua Zeelandă, unde au avut loc filmările, livrează peisajele perfecte pentru a o ilustra. Exact cum spune showrunner-ul Jim Mickle: „Ne-am dorit să realizăm un serial în care natura își revendică lumea. «Sweet Tooth» este foarte luxuriant și plin de speranță. Ne dorim ca oamenii să pătrundă în această lume în care există frumusețe, speranță și aventură”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton