Homepage  / Seriale / Seriale româneşti

Pro TV promite să difuzeze în curând serialul “Atletico Textila”

Pro TV promite să difuzeze în curând serialul “Atletico Textila”

de Redactia Tvmania

În curând, cei mai simpatici și complet nepregătiți jucători din Liga a patra vor intra pe teren chiar la Pro TV, hotărâți să evite retrogradarea! Antrenorul echipei, Traian (Angel Popescu), merge pe strategia ”Să-i batem! Dar mai întâi să nu luăm bătaie!”, Vlăduț (Bogdan Cotleț), unul dintre jucători, nu se teme “de minge propriu-zis, ci de viteza ei”, iar Raluca (Mirela Zeța), soția patronului, este depășită de situație: “Am pus piciorușul meu frumos în prag. Și nu l-a sesizat nimeni!”.

Raluca (Mirela Zeta)

Raluca (Mirela Zeța)

“Raluca Dumitrescu este soția patronului de club Atletico Textila și al fabricii de textile, echipa de fotbal și fabrica pe care trebuie să le manageriez de acum încolo. Este tipul de personaj pozitiv, care trece peste obstacole cu răbdare și energie bună. Tipul de soție înțelegătoare, care își iubește soțul în ciuda diferenței de vârstă. O femeie care dorește să îi arate soțului că este capabilă să conducă o echipă de fotbal din divizia D. Dorește validarea sa de către ceilalți și demonstrează că ceea ce își dorește se poate realiza. E un personaj colorat și vesel, dar care știe cu cât sacrificiu poți face realizări mărețe!”, a spus Mirela Zeța despre Raluca, personajul pe care îl interpretează în “Atletico Textila”.

Traian (Angel Popescu)

Traian (Angel Popescu)

“În curând, sperăm cu toții ca serialul să-i înveselească pe telespectatori într-un mod inedit. De ce spun asta? Este un serial ce are ca temă fotbalul, o lume extrem de vastă și, totodată, pitorească. Și de ce are nevoie telespectatorul nostru, dacă nu de pitoresc? Echipa Atletico Textila se zbate în lumea a treia a fotbalului, în acelasi timp având vagi și străvezii pretenții de Real Madrid sau FC Barcelona. Și, exact cum o echipă de actori are nevoie de un regizor, așa și această echipă are nevoie de antrenor. Traian este mentorul și catalizatorul lor, care, la fel ca și echipa, deși este un antrenor obscur, are accese de antrenor de Champions League, cum ar fi Jose Mourihno sau Pep Guardiola. Evident că aceste contradicții vor crea un comic siropos, la care îi invităm pe telespectatori să participe intens. Ar fi multe de dezvăluit, dar fiind surprize, le lăsăm să fie savurate la momentul respectiv. În final, în numele personajului Traian, am de făcut câteva amendamente: Dragii mei, fotbalul e simplu: Ai, n-ai mingea, tragi la poartă! Mingea e rotundă, gazonul e verde. Focul la ei! Ia-o de mânere! Și, nu în ultimul rând, textila nu se rupe!”, spune Angel Popescu despre “Atletico Textila”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton