Homepage  / Știri / Televiziune

Serialul „Atletico Textila” revine la Pro TV cu sezonul 3

Serialul „Atletico Textila” revine la Pro TV cu sezonul 3

de Redactia Tvmania

De miercuri, 22 februarie, de la 21:30, Pro TV a programat debutul sezonului cu numărul trei al serialului de comedie „Atletico Textila”, în care îi regăsim, printre alții, pe Mirela Zeța, Andreea Grămoșteanu, Angel Popescu și alți actori din “Mondenii” (show care a rulat la Prima în perioada 2006-2014).

Serialul „Atletico Textila” revine la Pro TV cu sezonul 3

În noul sezon, Traian (Angel Popescu) îl va descoperi pe Sfântul Maradona, în care își pune toate speranțele că va ajuta echipa să aibă rezultate bune. În familia aflată la conducerea echipei Atletico Textila, Raluca (Mirela Zeța) îl forțează pe Gică, patronul echipei de fotbal, să intre în masonerie. În încercarea de a rezolva anumite probleme de cuplu, Raluca va recurge la anumite operații estetice, dar una dintre ele eșuează și o va transforma complet pe soția lui Gică (Răzvan Vasilescu).

Leonard, Vlăduț (Bogdan Cotleț) și Costeluș (Andrei Mateiu) se hotărăsc să intre în afaceri și să vândă ii, însă planul lor întâmpină tot felul de probleme, pe care cei trei vor încerca să le rezolve în stilul specific, plin de umor.

Peste numai două săptămâni, îndrăgitele personaje ale serialului de comedie „Atletico Textila” vor avea parte de noi provocări și vor descoperi lucruri la care nu s-ar fi gândit până acum. Vlăduț ajunge să fie cel mai violent jucător de fotbal din toată liga, Popa Ilie (Pavel Bârsan) vrea să participe la „Vocea României”, Adrian (Alexandru Ion) e convins că are un contract cu Steaua, iar Pompiliu (Florin Călinescu) începe să se amestece tot mai mult în treburile echipei și îi înlocuiește pe titularii obișnuiți cu fotbaliști împrumutați de la prietenii lui.

Comedia și fotbalul fac casă bună în cel de-al treilea sezon „Atletico Textila”, care poate fi urmărit începând din 22 februarie, de la 21:30, la Pro TV.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: INTERVIUL ALTFEL: De ce nu a avut poreclă în copilărie Bogdan Cotleț („Atletico Textila”)

Carla’s Dreams cântă pentru “Atletico Textila”. Serialul debutează astăzi

Serialul de la Pro TV „Atletico Textila” începe pe 10 martie

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton