Homepage  / Seriale / Seriale americane

FOTO. Serialul “Comrade Detective”, cu Florin Piersic Jr, are premiera mondială pe 4 august

FOTO. Serialul “Comrade Detective”, cu Florin Piersic Jr, are premiera mondială pe 4 august
12

de Redactia Tvmania

Serialul de televiziune “Comrade Detective”, produs de compania americană A24 (Channing Tatum) pentru platforma Amazon Prime, va avea premiera mondială vinerea aceasta, pe 4 august. Pentru început, serialul va fi disponibil doar în SUA, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă.

Acest serial este unic pentru România pentru că, pe lângă faptul că acțiunea este localizată în România anilor ’80, are o distribuție exclusiv românească și este interpretat în limba română. Channing Tatum și Joseph Gordon-Levitt îi dublează pe Florin Piersic Jr și Corneliu Ulici. Cei doi actori români, împreună cu Olivia Nita, care fac roluri memorabile în acest serial, vor lua parte zilele acestea la lansarea serialului în SUA alături de producătorii români Vlad Păunescu (Castel Film) și Cristi Bostănescu (Castel Film).

Din distribuție fac parte:

  • Florin Piersic Jr – Gregor Anghel
  • Corneliu Ulici – Iosif Baciu
  • Olivia Nita – Jane
  • Adrian Păduraru – capitanul Covaci
  • Diana Vladu – Sonia Baciu
  • Ion Grosu – Stan
  • Cristian Popa – Nikita Ionescu
  • Special guest: Irina Margareta Nistor

Filmările au avut loc în perioada noiembrie – decembrie 2016 în studiourile Castel Film din Izvorani, dar și în locații din București.

Serialul “Comrade Detective”, cu Florin Piersic Jr, are premiera mondială pe 4 august (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Sinopsis:

În anii ‘80, guvernul român a creat cel mai popular şi mai longeviv serial, “Tovarășul Detectiv”, o producţie poliţistă care nu doar că-i distra pe cetăţeni, ci promova şi valorile comuniste şi naţionaliste. Primul sezon al producţiei îi prezintă pe detectivii Gergor Anghel şi Iosif Baciu investigând moartea colegului lor Nikita Ionesco şi, în acelaşi timp, dezvăluind un complot subversiv de distrugere a ţării, alimentat de cel mai mare duşman: capitalismul.

Trailerul acestui prim sezon poate fi vizionat: 

https://www.youtube.com/watch?v=T5ONHUBXABE

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton