Homepage  / Știri / Seriale coreene

FOTO. Serialul coreean “Destinul prinţesei Ok-Nyeo” începe la TVR 2

FOTO. Serialul coreean “Destinul prinţesei Ok-Nyeo” începe la TVR 2

de Redactia Tvmania

După o pauză de doi ani, serialele coreene revin la Televiziunea Română – cu “Destinul prinţesei Ok-Nyeo”. Noul serial, o producţie istorică lansată în 2016, începe la TVR 2 pe 6 ianuarie și va fi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri de la ora 17.30.

Producţia istorică “Destinul prinţesei Ok-Nyeo” a fost lansată în 2016

Producţia istorică “Destinul prinţesei Ok-Nyeo” a fost lansată în 2016

Tradiţia serialelor coreene revine la Televiziunea Română – care a achiziţionat cea mai nouă super-producţie istorică, lansată în 2016.

Astfel, din 6 ianuarie, la TVR 2 puteţi urmări serialul Destinul prinţesei Ok-Nyeo (FLOWER IN PRISON/ OK JUNGH WA – Coreea de Sud, 2016), în regia lui Lee Byung-Hoon, cu: Jin Se-Yun, Ko Soo, Kim Mi-Sook, Jung Joon-Ho.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3471″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

“Destinul prinţesei Ok-Nyeo” are 51 de episoade

Pe parcursul a 51 de episoade, difuzate de luni până vineri, de la ora 17.30, veţi cunoaşte Destinul prinţesei Ok-Nyeo – o tânără din timpul dinastiei Joseon.

În urma unui complot, politic mama ei este întemniţată şi, înainte de a muri, ea dă naştere micuţei eroine. De altfel, numeie Ok-Nyeo înseamnă „Fata din temniţă”  – un nume predestinat primilor ei ani din viaţă, când creşte printre deţinuţi, ocrotită de administratorul închisorii.

În timp, Ok-Nyeo se transformă într-o tânără cu o minte strălucită, dornică să apere drepturile oamenilor simpli, pe care sistemul de justiţie incorect nu pune preţ. Ea devine o adevărată războinică în slujba dreptăţii, iar intrigile politice de la palat n-o ocolesc. Aşa că tânăra luptătoare va trebui să depăşească piedicile pe care i le pun în cale regina-mamă şi fratele ei fără scrupule, fără să ştie că destinul ei este pe veci legat de cel al familiei regale.

Promo: 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=irYSCQw6rCo[/youtube]

TVR a anunțat din toamnă că vrea din nou seriale coreene

În urmă cu opt ani, TVR 1 a fost prima televiziune din România care a difuzat seriale istorice produse în Coreea, declanşând un „trend” pe piaţa audiovizuală românească. Moda serialelor coreene a fost lansată de postul public în 2009, o dată cu producția ”Giuvaierul palatului” (transmisă între iulie-octombrie), povestea primei femei medic din Coreea secolului al XV-lea, și a fost urmată de alte seriale din seria denumită generic de TVR ”Legendele palatului”.

Al doilea serial, ”Furtună la palat” (difuzat între octombrie- februarie 2010), a avut și mai mulți fani decât precedenta, pentru ca a treia producție (”Secretele de la palat”, difuzată în februarie-mai 2010) să fie și ea un succes la TVR (fiind depășit în audiențe doar de ”O dată-n viață” și meciuri din Liga Campionilor la postul public) și să pună probleme serioase posturilor comerciale. De altfel, în 2010, producțiile coreene depășeau în audiențe celelalte seriale (”Furtună la palat” a fost cel mai vizionat serial al anului, depășind ”Narcisa sălbatică” – Antena 1, ”Iubire și onoare” – Acasă, și ”State de România” – Pro TV).

În 2014, o dată cu venirea lui Stelian Tănase ca director general, serialele coreene schimbă tronsonul orar (sunt mutate de la ora consacrată – 18.20 – înainte de ora 17.00), apoi nu mai sunt cumpărate altele noi.

Mai jos, am adunat informaţiile esenţiale despre toate producţiile sud-coreene difuzate de postul nostru naţional de televiziune din seria ad-hoc numită „Legendele Palatului”.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3266″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Galerie FOTO | TVR vrea din nou seriale coreene

Cele 11 seriale coreene de la TVR 1

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton