Homepage  / Seriale / Seriale coreene

Serialul coreean „Împotriva sorţii” începe astăzi la TVR 2

Serialul coreean "Împotriva sorţii" începe astăzi la TVR 2

de Redactia Tvmania

“Împotriva sorţii”, serialul care are premiera în această seară, de la ora 23.00, la TVR 2, este o producţie coreeană din 2008. Varianta originală are 56 de episoade şi îi are în rolurile principale pe Song-Seung heon şi Yeon-Jung hoon.

Povestea serialului îl are în prim-plan pe Shin Tae-hwan, directorul unei mine din oraşul Taebaek, în anii ’60. Ambiţia fără margini îl îndeamnă să-l ucidă pe cel care-i stă în calea către succes, Lee Ki-chul. Coincidenţa face ca soţiile celor doi să nască în aceeaşi zi, în acelaşi spital, fiecare aducând pe lume un băiat. Dornică de răzbunare, o asistentă care fusese sedusă şi apoi uitată de Shin schimbă copiii între ei imediat după naştere, schimbându-le, astfel, destinul.

Serialul a rulat şi în Japonia, la un an după lansarea din Coreea. Anumite scene au rulat în cinematografele din opt oraşe japoneze, printre care Osaka şi Hiroshima, spectactorii putând intra gratuit. Aceste vizionări au fost dedicate protagonistului Song Seung-jeon, la aniversarea celor 32 de ani.

„Împotriva sorţii” va fi difuzat de TVR 2 de miercuri până vineri, de la ora 23.00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton