Homepage  / Seriale coreene

Serialul coreean „Taxi Driver” este disponibil pe AntenaPLAY

Serialul coreean „Taxi Driver” este disponibil pe AntenaPLAY

de Mioara Tronaru,

După comedia romantică „The Secret Life of My Secretary” (2019) și comedia de acțiune „The Fiery Priest” (2019), încă un serial coreean este disponibil pe AntenaPLAY. „Taxi Driver” (2021) a intrat pe platformă vineri, 6 mai, și este difuzat câte un episod nou în fiecare vineri.

Povestea „Taxi Driver” (2021)

Kim Do-Ki (Lee Jehoon) a terminat Academia Militară din Coreea de Sud, dar după ce mama sa a fost ucisă de un criminal în serie, viața i s-a schimbat radical. Acum, lucrează la taximetrist de lux pentru Rainbow Taxi Company.

Compania la care muncește nu este una obișnuită, de fapt, aceasta oferă un serviciu special: acela de a-și răzbuna clienții care nu reușesc să-și facă singuri dreptate. Dacă unul din clienți face apel la această opțiune, Kim Do-Ki și echipa lui se ocupă de toate.

https://www.youtube.com/watch?v=oXY4gJuaO_g&ab_channel=MyDramaWorld

Alături de Kim Do-Ki, se mai află: Jang Sung-chul (Kim Eui-sung), directorul Rainbow Taxi Company și Blue Bird, o fundație non-profit care oferă ajutor victimelor infracțiunilor.

Este cunoscut pentru faptul că poate fi foarte dur cu infractorii și foarte cald cu persoanele care le cad victime acestora.

Ahn Go-eun (Pyo Ye-jin) este un talentat hacker, care lucrează pentru Rainbow Taxi Company, după ce sora ei s-a sinucis. Iar Kang Ha-na (Esom) este o procuroare de elită din Seoul, care devine foarte interesată de munca lui Kim Do-Ki.

Esom este una dintre cele mai cunoscute actrițe din Coreea de Sud

Un record SBS

„Taxi Driver” este adaptarea webtoon-ului „The Deluxe Taxi”, creat de Carlos și Lee Jae-jin, și a avut premiera pe postul local SBS TV în aprilie 2021. Iar poveștile din serial sunt la rândul lor inspirate de infracțiuni adevărate comise în Coreea de Sud. Producția a fost foarte bine primită și de critică (are șapte premii și alte cinci niminalizări), și de public. Au fost apreciate și performanțele actorilor, dar și scenariul. Audiențele pentru episodul final au stabilit un nou record în istoria postului SBS.

În iulie 2021, SBS a anunțat că un al doilea sezon este în lucru.

Îl știm din „Move to Heaven”

Lee Jehoon (37 de ani) este unul dintre cei mai buni actori ai Coreei de Sud (este deținătorul a 18 trofee pentru performanțele sale), specializat mai degrabă pe roluri dramatice și de acțiune și mai puțin pe comedii romantice.

Anul trecut, a avut numai două seriale în care a jucat: „Taxi Driver”, la SBS TV, și „Move to Heaven”, pentru Netflix, în care joacă rolul unchiului enervant și iresponsabil Cho Sang Gu.

Dealtfel, pe Netflix, în puteți vedea pe Lee Jehoon în serialele „Signal” (2016), „Taxi Driver”, „Move to Heaven” și în lungmetrajul „Time to Hunt” (2020).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton