Homepage  / Seriale coreene

Serialul coreean „The Secret Life of My Secretary” este disponibil pe AntenaPLAY

Serialul coreean „The Secret Life of My Secretary” este disponibil pe AntenaPLAY

de Mioara Tronaru,

Platforma online a trustului Antena TV Group a pus la dispoziția abonaților săi un serial coreean, „The Secret Life of My Secretary” (2019). De luni, 28 martie, pe AntenaPLAY se pot vedea primele două episoade, din cele 32, ale producției.

„The Secret Life of My Secretary” este unul dintre serialele de top ale coreenilor. În primul rând, datorită actorului din rolul principal, Kim Young-kwang, un cunoscut și apreciat model și un artist cu o carieră foarte bogată în spate.

Povestea este una tipică pentru genul comediei romantice a cărei acțiune este plasată la locul de muncă. 

El e frumos, bogat, perfecționist și, evident, șeful companiei la care lucrează ea. Ea, interpretată de actrița Ki-joo Jin, este doar rățușca cea urâțică, dar inimoasă, muncitoare și gata să spună oricând tot ce are pe suflet.

Dragostea își va băga coada și cei doi vor ajunge să se îndrăgostească, dar vreme de 32 de episoade vor fi suficiente răsturnări de situație, neînțelegeri și încurcături în așa fel încât să nu vi se pară prea lung serialul.

Dintre serialele coreene care s-au văzut și pe la noi, pe Kim Young-kwang l-ați putut vedea într-un rol secundar din „Good Doctor” (2013). Iar partenera sa de-acum, Ki-joo Jin, a mai jucat în „Come and Hug Me” (care e disponibil pe Netflix).

„The Secret Life of My Secretary” a fost disponibil și pe Netflix, dar acum a ieșit de pe platformă.

Dacă vă plac coreencele hărnicuțe și comediile romantice plasate la locul de muncă, puteți încerca pe Netflix: „Her Private Life”, „My Secret Romance” sau „She Was Pretty”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton