Homepage  / Seriale / Seriale americane

Serialul „CSI: Miami” a fost anulat după 10 sezoane

Serialul „CSI: Miami” a fost anulat după 10 sezoane

de Redactia Tvmania

„CSI: Miami”, serialul difuzat în reluare de Universal Channel, este un spin-off al producţiei „CSI: Crime Scene Investigation” şi a rulat în SUA în perioada 2002-2012, ajungând la 232 de episoade.

CBS a anunţat că anulează serialul într-un comunicat: „<> lasă o moştenire importantă pentru televiziune. Le mulţumim producătorilor şi distribuţiei conduse de David Caruso preţ de zece sezoane. Telespectatorii vor continua să se bucure de reluările <> mulţi ani de acum înainte”.

În schimb, reţeaua americană a decis să continue un alt spin-off „CSI: Crime Scene Investigation”, serialul „CSI: NY”.

„CSI: Miami” a înregistrat audienţe bune în ultimul sezon, însă este mai vechi cu doi ani decât „CSI: NY”, ceea ce înseamnă că are şi costuri de producţie mai ridicate.

Distribuţia serialului era formată din David Caruso (Horatio Caine), Emily Procter (Calleigh Duquesne), Jonathan Togo (Ryan Wolfe), Rex Linn (Frank Tripp), Eva LaRue (Natalia Boa Vista), Omar Benson Miller (Walter Simmons) şi Adam Rodríguez (Eric Delko).

Deşi acţiunea serialului era plasată în Miami, filmările au fost realizate în California.

Printre celelalte seriale americane anulate recent se numără „Dr. House”, „Neveste disperate”, „Norocul” şi „Memorie perfectă”.

Sezonul 5 din „CSI: Miami” a fost difuzat de Universal Channel în această primăvară. Serialul poate fi urmărit în reluare la Universal Channel de luni până vineri, de la ora 18.00.

Raquel Welch a jucat un rol cameo în episodul al 16-lea din ultimul sezon „CSI: Miami”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton