Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Serialul de la Netflix, „The Protector”, va continua cu sezoanele 3 și 4

Serialul de la Netflix, „The Protector”, va continua cu sezoanele 3 și 4

de Redactia Tvmania

„Ultimul protector al orașului” va continua să apere Istanbulul cel puțin până în 2020.

Netflix confirmă reînnoirea primului serial original turcesc, „Ultimul protector al orașului” / „The Protector”, cu sezoanele 3 și 4. Serialul fantasy de 10 episoade, în care Cagatay Ulusoy este protagonist, a confirmat sezonul 2 în luna decembrie. Din distribuție, mai fac parte și Ayca Aysin Turan, Hazar Erguclu, Okan Yalabik, Mehmet Kurtulus, Saygin Soysal și Burcin Terzioglu, serialul este produs de O3 Medya, iar Onur Guvenatam este producător executiv.

În urma lansării din 14 decembrie în 190 de țări și cu un al doilea sezon care va include nume noi precum Boran Kuzum și Engin Ozturk în distribuție, serialul original turcesc „Ultimul protector al orașului” a atins deja un mare număr de fani în Turcia și în toată lumea.

Kelly Luegenbiehl declară: „Fani din toată lumea au reacționat pozitiv la această poveste fantasy cu supereroi unică și au apreciat combinația de acțiune, romantism și umor care ilustrează ce este mai bun din televiziunea din Turcia. Suntem încântați să anunțăm reînnoirea serialului pentru sezoanele 3 și 4 și vom avea mai multe detalii în curând.”

Netflix pregătește acum filmările pentru sezoanele 3 și 4 din următoarele luni. Noile sezoane sunt planificate să se lanseze în 2020.

Despre „The Protector”

Serialul urmărește aventura lui Hakan (Cagatay Ulusoy), un tânăr vânzător al cărui univers din lumea modernă se trasformă atunci când află că este legat de o lume veche, secretă și scopul lui este să protejeze orașul Istanbul. La începutul poveștii, Hakan nu este nici de departe un erou – un tip simplu, într-un oraș cu 15 milioane de locuitori unde estul întânește vestul, iar trecutul întâlnește viitorul. El trebuie să învețe rapid că orașul său natal este amenințat de ființe mistice, misterioase și nemuritoare, iar rolul său este să le oprească. Este o temă pentru care nu numai că nu este pregătit, dar îi rezistă – își va împlini Hakan destinul de ultim protector?

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton