Homepage  / Seriale / Seriale româneşti

Serialul de la Pro TV „Atletico Textila” începe pe 10 martie

Serialul de la Pro TV „Atletico Textila” începe pe 10 martie

de Redactia Tvmania

„Avem echipă, avem valoare, avem echipa cea mai tare!” ar putea fi imnul echipei de fotbal Atletico Textila, așa cum va cânta și talentatul taraf din tribune, în noul serial care debutează pe 10 martie, la Pro TV.

În fiecare episod, telespectatorii vor descoperi comica lume a fotbaliștilor de la Atletico Textila, în încercarea lor de a evita retrogradarea, de a avea succes în afaceri și, de ce nu, la femei.

Nea Gică, patronul Atletico Textila, e complet imprevizibil și toată lumea îi știe de frică, inclusiv antrenorul Traian. Iubit de întreaga echipă, Traian este omul care se pricepe la orice, știe orice și poate să dea sfaturi despre orice, dar viața i se complică în momentul în care Raluca, soția patronului, preia cârmele echipei Atletico Textila, după ce soțul ei suferă un atac de cord.

Se visează creatoare de modă și femeie de afaceri de succes, însă are intenții bune și abordează optimist orice problemă, chiar dacă respectiva problemă o depășește complet, cum ar fi conducerea unui club de fotbal.

“Serialul este alert, personajele sunt dinamice, iar interacțiunea dintre ele va aduce comedia în casele românilor! «Atletico Textila» are tot ce îi trebuie: patronul temut de întreaga comunitate, soția preocupată de aparențe, antrenorul obscur, o echipă de fotbal total nepregătită, iar exemplele pot continua. Din 10 martie, umorul și fotbalul ajung în același loc, la «Atletico Textila»”, spune George Dogaru, regizorul serialului.

Despre „Atletico Textila” mai puteți citi:

Pro TV va difuza un nou serial românesc, „Atletico Textila”

Pro TV promite să difuzeze în curând serialul “Atletico Textila”

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton