Homepage  / Seriale / Seriale româneşti

Serialul de la Pro TV “Deschide ochii” debutează pe 4 ianuarie

Serialul de la Pro TV “Deschide ochii” debutează pe 4 ianuarie

de Redactia Tvmania

Pe 4 ianuarie, de la ora 20.30, Pro TV îi aduce în premieră absolută pe Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Aylin Cadîr, Răzvan Vasilescu, Radu Gabriel, Luminița Gheorghiu, Andreea Vasile și Sergiu Costache în casele tuturor românilor. Producția românească “Deschide ochii” va aduce în cele 6 episoade, începând de luni, 4 ianuarie, povestea plină de intrigă a unui avocat nevăzător, cazuri incredibile în instanță și detaliile picante din viețile personajelor principale.

Horia Barbu (Victor Rebengiuc)

Serialul “Deschide ochii” va fi difuzat de la ora 20.30, iar telespectatorii vor putea urmări câte două episoade ale poveștii care pune accentul pe aventurile și intrigile prin care trece avocatul orb, interpretat de Victor Rebengiuc.

Într-o lume în care nimic nu este ceea ce pare, doar el, un orb, poate privi dincolo de aparențe. ”Interpretez rolul unui avocat dedicat justiției, dreptății, un avocat care este alături de oamenii simpli, care își găsesc cu greu dreptatea, pentru că nu au suficienți bani. Marea provocare pe care am avut-o cu rolul a fost faptul că am avut de interpretat un personaj lipsit de vedere, a trebuit să mă documentez. Am fost în asociații de nevăzători și am cunoscut oameni absolut minunați, de o generozitate fără margini, optimiști, tonici, care m-au inspirat în vedere cu acest personaj. Am jucat cu mare plăcere alături de actori buni, Andi Vasluianu, Aylin Cadîr, Luminița Gheorghiu și alți câțiva tineri extrem de talentați. Iar Iura Luncașu, regizorul serialului, a fost la înălțime, modul în care a desfășurat lupta noastră cu rolurile a fost magnific”, a declarat Victor Rebengiuc despre serialul “Deschide ochii”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton