Homepage  / Seriale / Televiziune

Serialul „Destinația”, un fel de „Lost” mai nou, începe în weekend la Happy Channel

Serialul „Destinația”, un fel de „Lost” mai nou, începe în weekend la Happy Channel

de Redactia Tvmania

Zborul 828 din Jamaica la New York a avut niște turbulențe, dar, la aterizare, pasagerii și echipajul află că au trecut 5 ani și jumătate de când zborul lor a fost dat dispărut...

Lansat în septembrie 2018, pe NBC, serialul „Destinația”, în original „Manifest”, se învârte în jurul unui mister legat de un avion care-a dispărut fără urmă de pe radare și a revenit apoi cinci ani mai târziu fără nicio explicație. 

Situația este și mai stranie pentru cei 191 de pasageri de la bord, pentru care călătoria nu a durat decât câteva ore. Avionul a decolat pe 7 aprilie 2013 și a ajuns la destinație pe 4 noiembrie 2018, dar pentru călători și echipaj timpul nu a trecut, niciunul nu are niciun rid. Oamenii însă nu mai au la ce se întoarce, familiile și cei apropiați i-au declarat morți, job-urile le-au dispărut și toată lumea îi privește cu suspiciune. 

Povestea se concentrează pe frații Stone, Michaela (Melissa Roxburgh) și Ben (Josh Dallas), care vor să descopere ce li s-a întâmplat.

Din 2018 până acum, serialul „Destinația” a ajuns la al treilea sezon, iar anul acesta a intrat în IMDbPro Top 200 al celor mai populare titluri din perioada 2020-2021. Dar, pe 14 iunie 2021, NBC a anunțat anularea serialului după finalul sezonului al treilea, conform Deadline. Creatorul Jeff Rake, care a vândut proiectul NBC-ului cu un plan de șase sezoane, a sperat că „Destinația” va fi salvat de o altă platformă. Cele mai mari speranțe și le punea toată lumea în Netflix, unde primele două sezoane au intrat direct în topul celor mai vizionate seriale. (Pe Netflix România, nu e disponibil.) Dar negocierile cu Netflix au eșuat, și-acum producătorii caută o altă „destinație”.

 

Serialul „Destinația” va fi difuzat de Happy Channel din 7 august sâmbăta de la 22.00.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton