Homepage  / Seriale

AXN aduce sezonul al doilea din „Doc – În mâinile tale”: După pierderea memoriei, doctorul Andrea Fanti se confruntă cu pandemia

AXN aduce sezonul al doilea din „Doc - În mâinile tale”: După pierderea memoriei, doctorul Andrea Fanti se confruntă cu pandemia

de Mioara Tronaru,

Premiera sezonului al doilea din serialul italian „Doc - În mâinile tale”, în original „DOC - Nelle tue mani” (2020), cu Luca Argentero în rolul principal, va fi la AXN, pe 6 octombrie. Postul va difuza în fiecare joi, de la ora 21.00, câte două episoade noi.

În primul sezon, difuzat la noi anul trecut, tot de AXN, am urmărit eforturile altădată arogantului doctor Andrea Fanti (Luca Argentero), unul dintre cei mai buni medici interniști din Italia, care în urma unui traumatism cranian, și-a pierdut toate amintirile din ultimii 12 ani.

Cu viața ciutită, doctorul s-a trezit într-o lume străină, în care nu mai știe că fiul lui a murit la cinci ani sau că fiica lui este acum femeie. Serialul se inspiră din povestea incredibilă, dar adevărată a medicului Pierdante Piccioni (63 de ani), cunoscut în Italia ca „Doctorul Amnezie”, care și-a pierdut memoria în urma unui accident de mașină și și-a reconstruit apoi viața aproape de la zero.

Primul sezon a fost un succes triumfal în peninsulă și al doilea a intrat imediat în producție.

În fața pandemiei

În sezonul al doilea, îl regăsim pe Andrea Fanti mai stăpân pe sine, atât ca profesionist cât și în relațiile cu cei apropiați. Dar echilibrul căpătat cu greu se prăbușește din nou în momentul în care Italia este lovită de pandemia de COVID-19. Totul începe în februarie 2020, când Julia (Matilde Gioli) prezintă niște simptome inexplicabile.

Noile episoade nu se vor concentra atât pe lupta cu virusul, cât mai ales pe reîntoarcerea la normalitate. Andrea Fanti și echipa sa reîncep să se ocupe, cu toată empatia de care sunt capabili, de pacienții care contează pe ei. În același timp, fiecare face eforturi pentru a-și recăpăta viața. Dar dacă în primul sezon era sub semnul întrebării viitorul doctorului Fanti, în al doilea, întreaga sa echipă își va vedea existența amenințată.

Cele 16 episoade din sezonul al doilea au fost difuzate în Italia din 13 ianuarie până pe 17 martie 2022. În aceeași zi în care italienii vedeau ultimul episod, producătorii anunțau comandarea celui de-al treilea.

„Suntem într-un moment delicat și este greu să anticipăm ce se va întâmpla. Putem spune că Andrea Fanti va începe o nouă aventură, avem deja câteva idei, dar trebuie să vedem unde ne va duce povestea”, a declarat scenaristul Francesco Arlanch, pentru fanpage.it.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton