Homepage  / Cinema

Serialul „Downton Abbey” va continua cu un film de lungmetraj. Când încep filmările

Serialul „Downton Abbey” va continua cu un film de lungmetraj. Când încep filmările

de Redactia Tvmania

Veşti bune pentru fanii serialului britanic „Downton Abbey”! La doi ani după finalul ultimul sezon al seriei (al șaselea), a fost confirmată informația conform căreia se lucrează deja un film inspirat de producția TV, scriptul pentru viitoarea peliculă fiind deja creat, anunță wwd.com.

Deși nu se știu încă numele actorilor care vor face parte din distribuția noului proiect cinematografic, s-a aflat deja că filmările vor începe în luna septembrie a acestui an. 

Scenariul noului film va purta semnătura lui Julian Fellowes, care a fost și scenaristul şi regizorul care a semnat şi scriptul seriei „Downton Abbey”. Se pare că Fellowes își dorea așa de mult ca serialul să devină film, încât a scris în avans scenariul.

De la încheierea serialului, unii dintre actori și-au găsit deja roluri în alte producții. De exemplu, Michelle Dockery a apărut în pelicula „The Sense of an Ending” și joacă în seria tv „Good Behavior”, producție difuzată și la noi, de TNT, sub numele de „Un comportament adecvat” (postul a comandat deja sezonul doi, așa cum TVmania anunța AICI). De asemenea, Lily James, care i-a dat viață în serial lui Lady Rose MacClare, a fost protagonista din filmul „Cinderella”/„Cenușăreasa”.

În altă ordine de idei, acum o lună, Maggie Smith (82 de ani), interpreta contesei Violet Crawley în „Downton Abbey”, a declarat că este de părere că un posibil film care să continue povestea din acest serial de succes nu e o idee bună şi că – dacă s-ar face pelicula – aceasta ar trebui să înceapă cu înmormântarea personajului ei. Citește AICI multe amănunte.

Filmul „Downton Abbey”, care va fi produs de compania Carnival Films, ar putea apărea în cinematografe în 2018.

Citește și:

Maggie Smith va avea o soartă nefastă în posibilul film „Downton Abbey”

Maggie Smith nu s-a uitat niciodată la „Downton Abbey”

De ce se bucură Maggie Smith că se termină serialul „Downton Abbey”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton