Homepage  / Seriale

Serialul „Dreptul familiei” revine cu sezonul 3 la DIVA. Programul de difuzare

Serialul „Dreptul familiei” revine cu sezonul 3 la DIVA. Programul de difuzare
7

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani! Serialul canadian cu avocați „Dreptul familiei” revine cu sezonul 3, la DIVA. Iată de când puteți urmări noile episoade și care este programul de difuzare.

Serialul Dreptul familiei revine cu sezonul 3 la DIVA

Serialul canadian cu avocați „Dreptul familiei” (care a început în 2021) continuă cu 10 episoade noi, la DIVA. Episoade în care avocata Abby (Jewel Staite) a ajuns într-o nouă etapă a vieții sale: își controlează dependența de alcool, a divorțat și locul ei la firma tatălui ei (Svensson & Svensson) este asigurat. Însă până la finalul sezonului, în ciuda bunelor ei intenții și a eforturilor depuse, întreaga viață începe să i se destrame…

Family Law S3 GalleryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Printre clienții celei de-a treia serii se numără: un cuplu divorțat care se ceartă pe un ultim embrion crioconservat, un fiu care vrea să-și împiedice mama să apeleze la sinuciderea asistată medical, un judecător bigam și doi copii inversați la naștere.

Sezonul 3 din „Dreptul familiei” („Family Law”) este difuzat pe DIVA din 10 august, câte două episoade, în fiecare joi, de la 21:00.

Despre serialul Dreptul familiei

„Dreptul familiei” este un serial de televiziune canadian care a avut premiera în 2021.

Abigail Bianchi, o avocată și o alcoolică în recuperare, se duce la serviciu cu tatăl ei și cei doi frați vitregi.

După ce soțul o dă afară din casă din cauza problemei ei legată de consumul de alcool, Abigail face o scenă în sala de judecată și este amendată și suspendată cu mențiunea că poate profesa timp de un an doar sub supravegherea unui senior.

Singurul om capabil să facă față provocării este Harry Svensson (Victor Garber – Titanic, Argo), tatăl ei cu care nu a ținut legătura. Astfel, Abby se vede nevoită să lucreze pentru tatăl ei, alături de frații ei vitregi: Daniel (Zach Smadu – The Good Witch) și Lucy (Genelle Williams).

Abby se vede nevoită să își remedieze viața și să gestioneze trei tipuri de familii: familiile pe care le reprezintă în sala de judecată, familia tatălui său și propria familie, soțul și cei doi copii, pe care îi vrea înapoi cu disperare.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton