Homepage  / HBO

E oficial: îndrăgitul serial „Ecaterina” / „The Great”, difuzat de HBO Go, va avea și sezonul trei

E oficial: îndrăgitul serial „Ecaterina” / „The Great”, difuzat de HBO Go, va avea și sezonul trei

de Andreea Hentea,

Una dintre cele mai excentrice și antrenante producții ale momentului, iconoclastul serial „Ecaterina”, al cărui sezon doi a fost difuzat de HBO Go din 20 noiembrie, are undă verde pentru încă un sezon, cu zece episoade, scrie townandcountrymag.com. 

Sezonul doi ne-o arăta pe țarina Ecaterina (Elle Fanning) în plin triumf, după ce trecuse prin nenumărate peripeții și umilințe la curtea imperială. Noile aventuri le-au oferit, de asemenea, fanilor, și întâlnirea, entuziast aplaudată, cu îndrăgita Gillian Anderson în rolul mamei țarinei. 

Creat de Tony McNamara, scenaristul filmelor „Favorita” și „Cruella”, „Ecaterina” este o adaptare non-conformistă, deliberat inovatoare față de evenimentele reale petrecute la curtea țarinei Ecaterina cea Mare.

Cu excelenții și teribil de carismaticii Elle Fanning și Nicholas Hoult în rolurile principale, țarina Ecaterina și țarul Petru al III-lea (cărora li s-a adăugat Gillian Anderson), serialul este, de fapt, o satiră ascuțită la adresa ferocității, desfrâului și exceselor unei curți unde dictau bunul plac și gustul pentru barbarie. 

„Ecaterina”, un hit al sfârșitului de an

Conform anunțului oficial al platformei Hulu, care a difuzat serialul în numeroase țări din lume, al doilea sezon din „Ecaterina” a fost una dintre comediile sale originale cu cele mai bune audiențe ale anului.

Numeroșii fani ai producției, care nu s-au putut abține și au vizionat toate cele zece episoade ale sezonului doi într-un singur weekend, se vor bucura, desigur, să afle că serialul va avea și un al treilea sezon, aprobat oficial. 

Platforma Hulu a confirmat recent că sezonul trei va exista și va avea zece episoade. Încă nu există multe informații disponibile despre viitoarea dată a lansării, dar e aproape sigur că Elle Fanning va reveni în rolul principal, al Ecaterinei cea Mare, alături de Nicholas Hoult în rolul pomposului și tiranului ei soț, Peter, cu care are o relație teribilă, de dragoste și ură. 


Într-un interviu recent pentru Hollywood Reporter, creatorul serialului, scenaristul Tony McNamara, a dezvăluit că nu are o idee exactă despre cât timp va dura serialul.

„Există o mulțime de evenimente interesante de la care se pot dezvolta lucrurile în continuare. În acest moment, încerc să nu privesc prea departe. La sfârșitul sezonului doi, nu prea știam ce va conține sezonul trei. Îmi place să nu știu precis ce urmează. Dacă ai o poveste cu o distribuție grozavă și un grup de personaje foarte reușite, poți să creezi, măcar pentru o vreme, noi momente din mers”, a explicat el.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton