Homepage  / Seriale

Serialul „Endeavour” de la Epic Drama se încheie cu sezonul 9. Când ar trebui să apară ultimele episoade

Serialul „Endeavour” de la Epic Drama se încheie cu sezonul 9. Când ar trebui să apară ultimele episoade

de Andreea Hentea,

Fanii excelentului serial „Endeavour” (difuzat în Marea Britanie de rețeaua ITV, iar la noi de Epic Drama) au confirmarea că serialul lor preferat se încheie, scrie express.co.uk.

În luna mai, realizatorii impecabilului serial polițist britanic (nominalizat la BAFTA în 2019) au anunțat că au început filmările pentru noul sezon, al nouălea, și că acesta va fi și ultimul, iar fanii au fost șocați. Sezonul nouă are trei episoade, care vor fi difuzate, se pare, abia anul viitor.

Lansat în 2012, serialul „Endeavour” a fost difuzat timp de zece ani, până în 2022 și, deși a avut doar 36 de episoade, a lăsat o impresie de neșters în rândul telespectatorilor.

Serialul „Endeavour”, de la Epic Drama, a ajuns la final

Scenaristul Russell Lewis a luat, totuși, decizia de a încheia povestea, împreună cu interpreții rolurilor principale, Shaun Evans (care a regizat mai multe episoade de-a lungul timpului) și Roger Allam, iar acum hotărârea lor se confirmă.

Pe contul oficial de Twitter al serialului a apărut recent o imagine cu Shaun Evans și Roger Allam, intepreții detectivilor Endeavour Morse și Fred Thursday. Aceștia zâmbesc, iar sub imagine scrie: „Asta a fost tot! Toate lucrurile bune trebuie să aibă un final. „Endeavour” a avut ultima zi de filmare astăzi, iar după zece ani uimitori încă ne mai vine să zâmbim pe platouri! Mulțumim fantasticei noastre familii Endeavour, împreună cu care am creat amintiri care vor dura toată viața”.

Un superlativ al televiziunii

Fanii au fost, evident, dezamăgiți de vestea din această postare și mulți și-au împărtășit gândurile cu privire la sfârșitul serialului. Ei au scris că „Endeavour” a creat „prietenii grozave și multe amintiri”, au mulțumit pentru „scenariul și interpretările de neuitat” și și-au declarat iubirea față de echipă.

Cineva a afirmat: „Shaun Evans și Roger Allam au fost o pereche creativă remarcabilă, inegalabili în rolurile care păreau să-i fi așteptat dintotdeauna. Vă mulțumesc, tuturor, foarte mult! Așteptăm cu nerăbdare și vom vărsa lacrimi pentru ultimul sezon”.

Altcineva a scris: „Aștept cu nerăbdare să urmăresc finalul serialului. Fiecare episod din fiecare sezon a fost pur și simplu minunat – actorie grozavă, scenarii bine realizate, coloană sonoră superbă și regie genială. Îți mulțumim că ai fost unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am avut vreodată la televiziunea britanică”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton