Homepage  / Seriale

Serialul „Eu și cavalerul meu” a fost achiziționat de Turner

Serialul „Eu și cavalerul meu” a fost achiziționat de Turner

de Redactia Tvmania

Cartoon Network călătorește în Evul Mediu prin achiziţia globală a serialului “Eu şi cavalerul meu”, o nouă comedie distribuită de compania internaţională de divertisment pentru copii, CAKE. Produs de renumitele companii TeamTO şi Thuristar, “Eu şi cavalerul meu” povesteşte aventurile pline de culoare ale unui trio de cavaleri în armuri strălucitoare.

La începutul acestui an, serialul a avut un debut puternic în Marea Britanie, acolo unde este difuzat de televiziunea Boomerang. Anul viitor, serialul va fi lansat şi în ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, America Latină şi Asia-Pacific, urmând a fi difuzat la Cartoon Network, Boomerang, Boing sau POGO.

“Eu şi cavalerul meu” îi aduce pe micile ecrane pe loialul şi isteţul Jimmy Mandarin, pe prietena sa, Prinţesa Cat, dar şi pe tatăl său, Henry Mandarin, un cavaler fermecător, care deşi nu este cel mai eficient apărător al ţării, este, cu siguranţă, cel mai amuzant. Acest trio şi-a propus să facă Evul Mediu puţin mai luminos şi mai distractiv.

Producție TeamTO Thuristar, serialul a fost creat şi regizat de Joeri Christiaen și coprodus de Canal + Family și TéléTOON + (Franţa), SuperRTL (Germania) și RTBF și VRT Ketnet-Ouftivi (Belgia).

În România, serialul a fost lansat luna aceasta şi poate fi urmărit de luni până vineri, de la 19.40, numai la Boomerang.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

„Eu și cavalerul meu” este premiera lunii decembrie, la Boomerang

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton