Homepage  / Știri / Televiziune

Serialul „Fear the Walking Dead”, sezonul 7, revine în grila AMC. Programul difuzărilor

Serialul „Fear the Walking Dead”, sezonul 7, revine în grila AMC. Programul difuzărilor

de Andra Stana,

AMC reia difuzarea sezonului 7 din „Fear the Walking Dead”. Când va difuza postul restul episoadelor din cea de-a doua jumătate a sezonului.

În aprilie, eroii din „Fear the Walking Dead” se întorc cu a doua jumătate a sezonului 7 și noi aventuri, obstacole și provocări într-o lume lipsită de lumină și speranță, în care aerul exterior este la fel de mortal ca și zombii cu care se confruntă.

Episoadele noi vor fi difuzate de AMC începând cu 18 aprilie, în fiecare zi de luni. „Din 18 aprilie, de la ora 22:00 sau la 4:00 (odată cu premiera din SUA), stați cu ochii pe AMC!”, se arată într-o postare AMC.

Teddy (John Glover) și-a îndeplinit viziunea despre „Sfârșit” atunic când a detonat focoase nucleare în peisajul din Texas. Supraviețuitorii catastrofei nucleare vor afla cine și ce sunt ei cu adevărat. Unii vor profita de ocazie, alții își vor găsi un scop nou, iar câțiva se vor redefini pe ei înșiși – chiar dacă acest lucru vine la un preț teribil pentru cei pe care cândva i-au numit familie.

Luni, 18 aprilie, după episodul din „Fear the Walking Dead”, la AMC puteți urmări, de la 23:00, „Eli Roth: Istoria Filmelor Horror”. Seria documentară a ajuns la sezonul 3.

Sursa foto: arhivă TVmania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton