Homepage  / Știri

Serialul HBO „Norocul” a fost anulat

Serialul HBO „Norocul” a fost anulat

de Redactia Tvmania

Postul HBO a anunțat că nu va mai continua să producă serialul „Norocul”/ „Luck”, o dramă despre pariuri hipice, după ce trei cai au murit pe platourile de filmare, scrie People.com.

Producția cu nume mari în distribuție (Dustin Hoffman și Nick Nolte) a primit cronici excelente, iar filmările pentru sezonul doi au avut loc fără cai, în timp ce se făceau cercetări cu privire la motivul pentru care caii sufereau atât de multe accidente.

„Am respectat cele mai corecte standarde de lucru, mai stricte decât orice alt protocol folosit în filmele despre cai. Din păcate, tot au avut loc accidente, și este imposibil să garantăm că nu se vor mai întâmpla și pe viitor. De aceea, am ajuns la această decizie”, a spus producătorul general David Milch.

La începutul lunii, Tvmania a scris despre ratingurile minuscule pe care „Norocul” le înregistra în Statele Unite. Atunci, reprezentanții HBO spuneau că serialul a fost reînnoit cu un sezon imediat după lansare, iar seria a doua urma să fie difuzată din ianuarie 2013 încolo.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton