Homepage  / Știri / Televiziune

Serialul HBO „Umbre” revine cu al doilea sezon, în 2017, pe HBO România

Serialul HBO „Umbre” revine cu al doilea sezon, în 2017, pe HBO România

de Redactia Tvmania

Sezonul al doilea al serialului original HBO Europe, produs în România, „Umbre”, va avea premiera anul acesta la HBO, se arată într-un comunicat de presă remis redacției noastre.

Serialul HBO „Umbre” revine cu al doilea sezon, în 2017, pe HBO România

Serialul HBO „Umbre” revine cu al doilea sezon, în 2017, pe HBO România

Primul sezon al serialuluiUmbre, care a avut premiera în decembrie 2014, s-a bucurat de succes în rândul publicului, reușind să devină cea mai apreciată producție HBO realizată în România.

Șerban Pavlu se întoarce în rolul lui Relu Oncescu

Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu în momentul în care, pentru a scăpa din situația complicată în care se află, face o înțelegere cu Toma – capul mafiei constănțene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’. Dar odată ce află că fiica sa, Magda, așteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-și păstreze promisiunea și ce consecințe vor avea deciziile sale?

Pentru a face lucrurile și mai complicate, în ecuație apare un nou jucător – Emilian – un polițist cu personalitate volatilă, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale.

Când lucrurile par să scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Căpitanului și adevăratul cap al lumii interlope bucureștene.   

Cel de-al doilea sezon al serialului „Umbre” este scris integral de regizorul și scenaristul Bogdan Mirică.

Bogdan Mirică și Igor Cobileanski semnează regia

Bogdan Mirică revine în forță în 2017 cu noul sezon din serialul „Umbre”, după ce anul trecut a câștigat premiul FIPRESCI al secțiunii „Un certain regard”, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes cu debutul său în lungmetraj – „Câini”.

Cel de-al doilea lungmetraj scris și regizat de Igor Cobileanski, „Afacerea Est”, a fost lansat în cinematografele din România în toamna anului trecut. Filmul a câștigat în luna noiembrie trei premii importante la Festivalul de Film Tallinn Black Nights.

Ca și la primul sezon, imaginea poartă semnătura lui Andrei Butică, director de imagine pentru lungmetraje precum „Poziția copilului” (regia Călin Peter Netzer), „Câini” (regia Bogdan Mirică) sau „Toată lumea din familia noastră” (regia Radu Jude).

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Diana Cavallioti („Umbre”) filmează pelicula „Ana, mon amour”

Şerban Pavlu („Umbre”) filmează la toamnă pelicula „Charlton Heston”

Serialul „Umbre” revine în programul HBO pe 1 mai

E oficial! Serialul românesc marca HBO „Umbre” va avea şi sezonul doi

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton