Homepage  / Știri / Televiziune

Serialul “Inima te minte” (“Corazon que miente”) are premiera pe Happy Channel

Serialul “Inima te minte” (“Corazon que miente”) are premiera pe Happy Channel

de Redactia Tvmania

Producția sud-americană “Inima te minte” (“Corazon que miente”) are premiera astăzi, 28 noiembrie, de la 17:00, în aceeași zi în care Happy Channel poate fi urmărit de telespectatori și în format HD.

thelma-madrigal_pablo-lyle_diego-olivera

Thelma Madrigal, Pablo Lyle și Diego Olivera

Distribuția este una spectaculoasă, personajele principale fiind interpretate de Thelma Madrigal, Pablo Lyle și Diego Olivera, în timp ce Alejandro Tommasi și Lourdes Reyes joacă rolurile antagoniștilor. În aceeași producție, telespectatorii îi vor revedea pe marii actori: Eric del Castillo, Helena Rojo și Dulce Maria.

thelma-madrigal_pablo-lyle_dulce-maria

Thelma Madrigal, Pablo Lyle și Dulce Maria

Noul serial marca Televisa spune povestea Marielei Salvatierra (Thelma Madrigal), o tânără frumoasă care rămâne singură pe lume. Mai întâi își pierde părinții, după care și bunicul, într-un incendiu provocat de Demian Ferrer (Alejandro Tommasi), un om de afaceri influent care vrea să pună mâna pe pământurile familiei Salvatierra. După 15 ani, Mariela se întoarce în locul copilăriei și se îndrăgostește tocmai de fratele lui Demian.

Dulce Maria, membra trupei RBD și actrița din serialul fenomen Rebelde, revine în România Inima te minte (Corazon que miente), producție ce marchează primul rol negativ din cariera sa artistică, Renata.

Muzica de pe coloana sonoră este interpretată atât de Dulce María, cât și de spaniolul David Bisbal. Melodia de pe genericul de început, „Corazón que miente”, este semnată de Bisbal, iar cea de pe genericul de final, ”Dejarte de amar”, este cântată de frumoasa Dulce María.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

FOTO. Dulce Maria (ex RBD), acuzată că umblă cu un bărbat însurat

Dulce Maria se întoarce la telenovele cu un rol negativ

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton