Homepage  / Seriale turceşti

Serialul „Iubirea are numele tău” continuă la Acasă TV cu un al doilea sezon

Serialul „Iubirea are numele tău” continuă la Acasă TV cu un al doilea sezon

de Ioana Maria,

Cei care îndrăgesc poveștile de dragoste turcești inedite pot urmări un nou sezon din Iubirea are numele tău, pe Acasă TV.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19:00, telespectatorii au parte de porție dublă din iubitul serial turcesc. Din castingul seriei fac parte și cunoscuții actori Özge Yağız și Gökberk Demirci, ce au interpretat protagoniștii serialul Jurământul, care a făcut furori în 2019. 

Protagonistul seriei Iubirea are numele tău este Ömer, un tânăr ce provine dintr-o familie înstărită și care nu își vede viața împărțită cu… o singură femeie. Percepția bărbatului asupra femeilor este deteriorată, din cauza mamei sale, care l-a părăsit pe tatăl său pentru alt bărbat. Singura femeie pe care o iubește este Ayse, sora sa, pentru care ar face orice. 

În primul sezon al serialului, Ayse își dorește nespus ca fratele ei să își găsească dragostea adevărată. După ce aceasta se îmbolnăvește grav, Ömer începe să îi asculte vorbele înțelepte și să pună preț pe dorințele ei. Singurul mod prin care tânărul își poate liniști sora este să se căsătorească. Prin urmare, Ömer aranjează o înțelegere cu Zehra, cu care se căsătorește… de ochii lumii. Tânăra are nevoie disperată de bani pentru a-și trata tatăl bolnav, iar Ömer este dispus să îi ofere suma necesară dacă Zehra va sta căsătorită cu el timp de 6 luni. 

În mod neașteptat, Ömer ajunge să capete sentimente pentru Zehra, iar povestea va fi cu atât mai intensă cu cât familia lui Ömer este împotriva relației lor. Protagoniștii vor avea parte de multe suișuri și coborâșuri. De ce? Puteți afla doar urmărind serialul Iubirea are numele tău în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19:00, pe Acasă!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton