Homepage  / Seriale / Seriale americane

Serialul „Knick” (în care a jucat Clive Owen) nu va continua, probabil, cu sezonul 3

Serialul „Knick” (în care a jucat Clive Owen) nu va continua, probabil, cu sezonul 3

de Redactia Tvmania

Lansat în 2014 şi difuzat şi la noi de Cinemax, serialul „Knick” nu va mai continua, probabil, şi cu un al treila sezon, scrie tvline.com. Actorul Chris Sullivan, care a jucat rolului şoferului de ambulanţă Tom Cleary, a povestit că – din câte ştie el – povestea e gata.

 Chris Sullivan

Chris Sullivan

„Am auzit că s-a terminat. Urmau să încerce să mai facă un sezon. Îmi place stilul ăsta britanic: două sezoane de poveste TV compactă şi excelentă. Cu cât ai mai multe episoade, cu atât sunt mai subţirele”.

Cinemax nu a anunţat nimic în legătură cu o posibilă serie cu numărul 3, dar a comandat un scenariu pentru încă un sezon şi în iulie, Steven Soderbergh (care a regizat serialul) spunea că are de gând să continue povestea. Cu toate acestea, ultimul episod a fost difuzat în SUA în decembrie 2015 şi actorii au deja alte proiecte.

Acum, Chris Sullivan joacă în serialul TV de succes la americani „This Is Us”, în care interpretează rolul iubitului supraponderalei Kate (Chrissy Metz).

Serialul  prezintă povestea chirurgilor și asistentelor din spitalul Knickerbocker, din New York-ul începutului de secol XX, care au revoluționat medicina într-o perioadă în care rata mortalității era foarte ridicată și antibioticele încă nu se inventaseră.

Clive Owen

La finele sezonului 2, protagonistul – Dr. Thackery (Clive Owen) – s-a operat singur şi a fost aproape de moarte.

Sursa foto: https://www.facebook.com/ChrisSullivanActor

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton