Homepage  / Seriale turceşti

Serialul „Lacrimi la Marea Neagră” va ajunge la final în Turcia, de cine va fi înlocuit în grilă?

Serialul „Lacrimi la Marea Neagră” va ajunge la final în Turcia, de cine va fi înlocuit în grilă?

de Redactia Tvmania

La noi Kanal D difuzează în prezent primul sezon al serialului dramatic „Lacrimi la Marea Neagră” („Sen Anlat Karadeniz”), însă la turci producţia se pregăteşte de final după 3 sezoane. Conform hurriyet.com.tr., ultimul episod, cel cu numărul 64, va fi difuzat pe 13 noiembrie, iar locul său în grila postului Atv va fi luat de o producţie grandioasă de epocă, „Kuruluş: Osman”. 

Serialul marchează întoarcerea pe micile ecrane a lui Burak Özçivit, protagonistul din „Dragoste infinită” („Kara Sevda”), care, de această dată, îl va interpreta pe Osman I, întemeietorul Imperiului Otoman. 

Fanii serialului „Lacrimi la Marea Neagră” au fost dezamăgiţi să afle că acesta se va termina, mai ales că regizorul şi producătorul Osman Sınav declarase, la sfârşitul verii, pe platourile de filmare din zona Trabzon că, cel mai probabil, va exista şi sezonul 4. Cum era de aşteptat, decizia de a termina serialul odată cu sezonul 3 se datorează scăderii audienţelor. La momentul lansării, în ianuarie 2018, producţia a avut audienţe record, care însă au început să scadă vertiginoas în sezonul al treilea, cheltuielile de producţie rămânând la fel de mari. Sezonul 3 a debutat la Atv pe 4 septembrie şi va ajunge la final în noiembrie, când telespectatorii vor afla deznodământul poveştii de iubire dintre Nefes (İrem Helvacıoğlu) şi Tahir (Ulaş Tuna Astepe).

Până în acest moment nu a existat o declaraţie oficială a lui Osman sau a celor de la Atv, însă fanii serialului, foarte mulţi la număr în Turcia, încearcă să pună presiune în mediul online şi să obţină o explicaţie privind terminarea producţiei lor preferate. O mare parte dintre telespectatori sunt de acord însă cu sfârşitul ei fiind nemulţumiţi de schimbarea scenariului odată cu moartea unui personaj-cheie. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton