Homepage  / Știri / Televiziune

Serialul „Las Fierbinți” revine în această seară la Pro TV! Noutățile sezonului 13

Serialul „Las Fierbinți” revine în această seară la Pro TV! Noutățile sezonului 13
6

de Redactia Tvmania

Sezonul 13 „Las Fierbinți” începe în februarie la Pro TV. Serialul românesc va fi pe post de două ori pe săptămână, imediat după Știrile Pro TV.

Potrivit grilei de programe Pro TV, sezonul 13 „Las Fierbinți” va avea premiera pe 27 februarie, de la ora 20.30, în timp ce următorul episod va fi pe post pe 1 martie, de la aceeași oră. Astfel, fanii vor urmări noi episoade din serialul lor preferat în fiecare marți și joi seară.

Las FierbintiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Bobiță, Giani, Firicel, Aspirina, Celentano, Ardiles, Dalida, Gianina, Robi, Vasile și toate celelalte personaje din „Las Fierbinți” sunt gata să asigure veselia din casele românilor. Vă reamintim că sezonul 13 „Las Fierbinți” este sinonim cu revenirea în proiect a personajului Aspirina (Mirela Oprișor, actrița care îi dă viață Aspirinei, a mai apărut într-un episod special „Las Fierbinți”, pe care PRO TV l-a difuzat în Ajunul Crăciunului, în 2017, n.red.), cât și a lui Mimi Brănescu, ca scenarist, după o pauză de câteva sezoane.

Aspirina își reia activitățile cotidiene încă din primul episod al noului sezon și intră în conflict cu Celentano pentru o lucrare pe care acesta nu a realizat-o corespunzător. Nici primarul Vasile nu se simte foarte confortabil când află că omul său de bază, Robi, a intrat în ”Asociația Polițiștilor Necorupți” și protestează la înălțime împotiva lui.

Fiecare episod „Las Fierbinți” este urmat de o ediție nou-nouță a emisiunii „Ferma vedetelor”.

13 fani ai serialului au văzut în premieră primul episod

Duminică, 25 februarie, cei mai mari fani ai serialului au avut ocazia să vadă în premieră primul episod „Las Fierbinți”, în cadrul unui eveniment privat, împreună cu actorii Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait, Costi Diță, Mihai Mărgineanu, Cuzin Toma, Leonid Doni, Ecaterina Țugulea și Ionuț Ciocia.

”E o bucurie pentru noi și mi-aș dori să mai facem 13 sezoane Las Fierbinți în același mod, pentru că e un serial din ce în ce mai iubit. E o plăcere să lucrăm pentru acest proiect!”, le-a spus Mihai Bobonete celor prezenți la eveniment.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton