Homepage  / Articole

Telenovela „Legământul” a ajuns la ultimul episod

Telenovela „Legământul” a ajuns la ultimul episod

de Redactia Tvmania

Astăzi, 8 ianuarie, de la ora 12.45, fanii îşi pot lua la revedere de la personajele lor îndrăgite, Andrea (Natalia Streignard) şi Santiago (Osvaldo Rios), care vor încerca să lase tot trecutul în urmă şi să mai dea o nouă şansă relaţiei lor.

Telenovela „Legământul” este un remake al serialului din 1998, „Minciuna”, cu Guy Ecker şi Kate del Castillo în rolurie principale şi a fost prima producţie filmată în noile studiouri Telemundo din Ciudad de Mexico şi nu Statele Unite. De altfel, postul Acasă va difuza începând cu 23 ianuarie un nou ramake al telenovelei „Minciuna”, „Secrete din trecut” („Cuando me enamoro”), cu Juan Soler şi Silvia Navarro.

Chiar dacă azi se termină „Legământul”, pe Osvaldo Rios îl mai puteţi vedea în continuare la Acasă în telenovela „Triumful dragostei”, care va avea ultimul episod pe 11 ianuarie.

Actorul în vârstă de 50 de ani a traversat o perioada tumultoasă în 2011: a trebuit să facă faţă acuzaţiilor fostei sale angajate care a declarat în presă ca acesta o agresa pe fosta sa iubită, Kassianna, a fost operat de urgenţă de hernie şi chiar şi-a dat seama că are probleme serioase cu auzul.

În ceea ce o priveşte pe Natalia, aceasta a avut unul dintre cei mai buni ani din viaţa ei, pentru că, pe 13 ianuarie, anul trecut, a devenit pentru prima oară mamă. Actriţa în vârstă de 41 ani a adus pe lume un băieţel pe nume Jacques, iar soţul ei, omul de afaceri Donato Calandriello, este în culmea fericirii şi o răsfaţă într-una.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton