Homepage  / Seriale / Seriale americane

Serialul „Locke & Key” continuă la Netflix cu sezonul 2

Serialul „Locke & Key” continuă la Netflix cu sezonul 2

de Redactia Tvmania

Platforma de streaming Netflix a anunțat că a reînnoit serialul „Lockey & Key” pentru încă un sezon. Producția adaptează o serie de benzi desenate de referință scrise de Joe Hill (fiul celebrului Stephen King, devenit scriitor horror prin forțele propria) și publicate în perioada 2008-2013, adaptarea fiind co-semnată de Carlton Cuse, care a lucrat și la „Lost” și „Bates Motel”.

Eroii principali sunt frații Locke, Tyler (Connor Jessup), Kinsey (Emilia Jones) și micuțul Bode (Jackson Robert Scott), care trec prin procesul de jelire a tatălui lor, consilier la liceu, ucis de un elev al său. Mama lor, Nina (Darby Stanchfield din „Scandal”) decide că familia se va muta din Seattle în Massachussetts, în vechiul conac al familiei Locke. Acolo, cei doi adolescenți și fratele lor mai mic găsesc tot felul de chei magice, cu două tăișuri: îi cheamă spre aventură, dar îi și pun în pericol. 

„Sunt entuziasmați că vom continua călătoria alături de colaboratorii noștri minunați. Suntem recunoscători platformei Netflix pentru sprijin, mai ales în aceste vremuri grele, și de abia așteptăm să vă prezentăm viitorul capitol al poveștii”, spun producătorii.

Primul sezon s-a lansat pe Netflix în februarie. Data pentru sezonul 2 nu a fost anunțată.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton