Homepage  / Știri / Televiziune

Serialul „MacGyver” revine la AXN, cu episoade noi. Agentul are viață grea în sezonul 5

Serialul „MacGyver” revine la AXN, cu episoade noi. Agentul are viață grea în sezonul 5

de Redactia Tvmania

Din 23 martie, de la ora 21.00, serialul „MacGyver” revine la AXN, cu episoade noi, din sezonul al cincilea. Aventurile agentului secret guvernamental Angus „Mac” MacGyver (interpretat de Lucas Till), capabil să salveze situația folosind cele mai neobișnuite instrumente, de la agrafe de hârtie până la lumânări de tort sau gumă de mestecat, continuă la AXN, în cele 12 episoade ale sezonului cinci, difuzate marțea, de la ora 21.00. 

 

În debutul sezonului cinci, echipa Phoenix se concentrează să dea de urma Codex. Astfel, Mac încearcă să o găsească pe Paula Matos, responsabila cu afacerile legitime ale dealerului internațional de arme, Gustavo Salazar. 

După ce află că este reținută la Grand Hotel din Zurich, Mac și Russ îl conving pe Vincent Broulee, fiul proprietarului hotelului, să le permită accesul pentru a reuși să o extragă, în timp ce restul echipei se cazează sub identitatea unor criminali cibernetici. Cu toate acestea, lucrurile se complică, întrucât ținta lor are nu doar o nouă identitate secretă, ci și o față nouă.

Difuzarea sezonului cinci a fost afectată anul trecut, peste Ocean, de pandemie: au difuzate 9 episoade, al zecelea a fost întârziat, au fost repetate unele din sezonul 4. 

 

Serialul original, difuzat din 1985 până în 1992, l-a avut în rolul principal pe Richard Dean Anderson, care a fost MacGyver vreme de 139 de episoade. La 24 de ani de la finalul acestuia, CBS a refăcut producția în 2016, avându-l în rolul principal pe actorul Lucas Till, pe care-l știm din seria „X-Men”. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton