Homepage  / Știri / Televiziune

Serialul „Mama” a ajuns la final, la Antena 1. Ce mai face protagonista Cansu Dere

Serialul „Mama” a ajuns la final, la Antena 1. Ce mai face protagonista Cansu Dere
4

de Redactia Tvmania

Serialul „Mama” (în original „Anne”), care o are ca protagonistă pe Cansu Dere (“Puterea destinului”, “Ezel”, “Suleyman Magnificul”), se apropie de final.

Antena 1 va difuza ultimele două episoade ale producţiei marți, pe 13 februarie, de la ora 14.00, serialul fiind difuzat în Turcia, de Star TV, în perioada 25 octombrie 2016 – 20 iunie 2017. Așadar, pe 13 februarie veţi afla deznodământul poveştii care le-a avut în prim-plan pe Zeynep (Cansu Dere) şi micuţa Melek (Beren Gökyıldız).

haluk-bilginer-cansu-dere-şahsiyet-dizisiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

După “Mama”, Cansu (37 de ani) nu a mai semnat pentru un nou proiect tv, însă de curând presa turcă a anunţat că actriţa filmează deja pentru un nou serial. Conform dizihaberi.tv, ea a primit un rol principal în serialul “Şahsiyet” (“Personalitate”), acesta urmând a fi transmis anul acesta de platforma online Puhu TV.

Alături de Cansu, din distribuţie mai face parte şi Haluk Bilginer, în timp ce de regie se ocupă Onur Saylak (fostul soţ al Tubei Büyüküstün, colonelul Tevfik din “Patria mea eşti tu”).

Producţia “Şahsiyet” va spune povestea unui criminal în serie, iar primele poze de la filmări au fost publicate deja de mai multe site-uri, printre care şi tvaktuel.com. Haluk şi Cansu au mai fost colegi în “Ezel” şi sunt bucuroşi că au ocazia să joace din nou împreună.

În ceea ce priveşte viaţa privată, Cansu se iubeşte în prezent cu actorul Engin Akyürek (“Fatmagul”), spun cei de la posta.com.tr. Mai mult, relaţia lor este foarte serioasă, iar de curând s-au mutat împreună.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton