Homepage  / Știri / Televiziune

Serialul „Miss Scarlet și Ducele”, difuzat și la noi de Epic Drama, va avea și sezonul al doilea

Serialul „Miss Scarlet și Ducele”, difuzat și la noi de Epic Drama, va avea și sezonul al doilea

de Redactia Tvmania

Fanii serialului „Miss Scarlet și Ducele” (al cărui prim sezon a fost difuzat la noi de Epic Drama, anul trecut, din 15 septembrie) primesc o veste bună, pentru că va exista și sezonul al doilea al serialului, scrie deadline.com. 

 

Aventurile Elizei Scarlet, prima femeie-detectiv din Londra victoriană, interpretată cu grație de Kate Phillips, au cucerit publicul, adunând opt milioane de spectatori, așa că postul PBS a decis realizarea celui de-al doilea sezon, care va avea șase episoade. 

 

Creat de Rachel New, care a semnat și scenariul, alături de Ben Edwards, serialul urmărea, în primul sezon, povestea curajoasei Eliza Scarlet, care refuzase să se dea bătută când, după moartea tatălui ei, descoperise că e lipsită de orice resurse financiare. Sfidând toate prejudecățile numeroase ale vremii, ea preluase agenția de detectivi a tatălui său și reușise să se descurce. În ajutorul său venise și fermecătorul inspector William Wellington (Stuart Martin), de la Scotland Yard, poreclit „Ducele”, cu care Eliza se tachina mereu, dar pe ajutorul căruia putea conta. Din distribuția serialului mai făceau parte Andrew Gower, Cathy Belton și Ansu Kabia.

În al doilea sezon al serialului, grațioasa, dar eficienta Eliza va alcătui, din nou, un duo insolit cu acest inspector cartofor, băutor și afemeiat, dar care îi este alături ori de câte ori trebuie să rezolve crime în lumea periculoasă și întunecată a Londrei de la sfârșitul secolului al XIX-lea. Cel de-al doilea sezon va avea premiera în Statele Unite în 2022 și va distribuit de PBS la nivel global. Scenariul va fi scris tot de Rachel New și Ben Edwards, iar regia îi va reveni lui Steve Hughes. 

„«Miss Scarlet și Ducele» a fost îndrăgit instantaneu de fani”, a spus producătorul executiv Susanne Simpson. „Publicul a fost cucerit de tonul lejer și de personajele atrăgătoare ale serialului, atât de reușit portretizate de Kate Phillips și Stuart Martin. Suntem încântați că serialul va reveni cu un al doilea sezon”, a adăugat ea. 

 

La rândul său, creatoarea serialului, Rachel New, a declarat: „Mă bucur enorm că serialul va avea și un al doilea sezon. Avem foarte multe idei pentru povestea Ducelui, a Elizei și a tuturor celor din jurul lor. În noul sezon vom avea parte de acțiune, aventură, dar și de ceva romantism, de care fanii se vor bucura, cu siguranță”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton