Homepage  / Știri / Televiziune

Serialul „Misterele lui Frankie Drake” (Epic Drama) a fost reînnoit pentru sezonul 4

Serialul „Misterele lui Frankie Drake” (Epic Drama) a fost reînnoit pentru sezonul 4

de Redactia Tvmania

Televiziunea publică din Canada, ce difuzează „Misterele lui Frankie Drake”, a anunțat recent, într-un eveniment de prezentare a noutăților pentru următorul sezon, că serialul va continua cu sezonul 4.

 

La noi, serialul „Misterele lui Frankie Drake” se vede la Epic Drama, care a difuzat deja primele trei sezoane. Vestea bună este că povestea de epocă, plasată în anii 1920, despre prima femeie detectiv din Toronto, va continua la începutul lui 2021 cu sezonul 4. Informația a venit săptămâna trecută, la un eveniment online organizat de CBC, Televiziunea publică din Canada, pentru prezentarea noutăților pregătite pentru următorul sezon. 

 

Știrea a fost confimată ulterior pe contul oficial de instagram al serialului, „Frankie Drake Mysteries” în original.

 


 

„Avem motive să zâmbim. Suntem încântate să anunțăm că „Misterele lui Frankie Drake” va reveni la CBC cu sezonul 4. N-am fi reușit fără ajutorul vostru, așa că mulțumim tuturor celor care s-au uitat la serial și ne-au susținut de-a lungul celor trei sezoane trecute”, sună anunțul în engleză.

 

„Misterele lui Frankie Drake”, scris și regizat de Carol Hay și Michelle Ricci, care au lucrat în trecut și la „Detectivul Murdoch” (ambele seriale de epocă, difuzate la noi de Epic Drama, sunt difuzate de televiziunea publică din Canada, CBC), urmărește aventurile lui Frankie Drake, care conduce o agenție de detectivi privați (numai femei) în Toronto, în anii 1920. Frankie, interpretată de Lauren Lee Smith, o are alături pe prietena ei de culoare, Trudy Clarke (Chantel Riley). În roluri secundare mai apar Rebecca Liddiard (care este polițista Mary) și Sharron Matthews (în serial este Flo, medic patolog).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton