Homepage  / Filme Online / Netflix

Serialul Netflix „Aleea cu licurici” are, în sfârșit, undă verde pentru sezonul al doilea

Serialul Netflix „Aleea cu licurici” are, în sfârșit, undă verde pentru sezonul al doilea

de Redactia Tvmania

Fanii îndrăgitului serial Netflix „Aleea cu licurici” (lansat anul acesta, pe 3 februarie), cu Katherine Heigl și Sarah Chalke în rolurile principale, au motive de bucurie, fiindcă povestea va avea și un al doilea sezon, informează deadline.com.

Platforma Netflix tocmai a decis realizarea unui nou sezon din serialul care și-a atras rapid numeroși fani. Reușita producției o dublează, de altfel, pe cea a romanului omonim care a inspirat-o, scris de Kristin Hannah (care este și producător executiv al serialului). Vândut în 1,2 milioane de exemplare, „Aleea cu licurici” (publicat și în România) a fost caracterizat drept „O epopee remarcabilă a prieteniei dintre două fete care trec împreună printr-o mulțime de peripeții și evenimente tragice”.

Eroinele serialului creat de Maggie Friedman sunt Tully Hart (Katherine Heigl) și Kate Mularkey (Sarah Chalke), a căror prietenie începe la paisprezece ani și devine tot mai strânsă în următoarele decenii, ajutându-le să treacă prin cele mai complicate încercări. Tully este cea mai populară fată din gimnaziu, îndrăzneață, emancipată, frumoasă și egoistă. Kate este timidă, interiorizată și studioasă, suferind că toți o ocolesc. Ulterior, Tully devine o vedetă de televiziune cinică și bogată, iar Kate o mamă și o soție devotată, care nu poate evita, totuși, un dureros divorț. 

Ceea ce rezistă însă, de-a lungul anilor, este prietenia lor strânsă, care le ajută să facă față tuturor provocărilor. Mai puțin unui eveniment dramatic, care reușește, aparent, să le despartă definitiv, așa cum am văzut în ultimul episod (al zecelea) al primului sezon, care s-a încheiat cu un suspans real, nedezvăluind motivul separării celor două prietene de-o viață.

Vedetele serialului, Katherine Heigl și Sarah Chalke, și-au anunțat revenirea printr-un videoclip transmis prin Zoom, în care le-au comunicat vestea cea mare fanilor care întrebau insistent dacă va exista și un al doilea sezon. Evident, cele două actrițe n-au dezvăluit nimic din evenimentele care au dus la ruptura din ultimul episod, dar au garantat că sezonul al doilea va oferi răspunsuri la toate întrebările posibile legate de cele două eroine și de prietenia lor impresionantă.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton