Homepage  / Seriale / Seriale americane

Serialul Netflix „Carbon modificat” nu va avea și sezonul trei

Serialul Netflix „Carbon modificat” nu va avea și sezonul trei

de Redactia Tvmania

După lansarea primului sezon în februarie 2018 și a celui de-al doilea la sfârșitul lunii februarie 2020, Netflix a luat decizia să anuleze serialul „Carbon modificat”, informează deadline.com. 

 

Deși serialul fusese nominalizat la numeroase premii (inclusiv două Emmy, în 2018), Netflix a hotărât în aprilie 2020 să-l întrerupă. Decizia, spun oficialii platformei, nu a fost influențată de pandemie (ca în cazul altor seriale Netflix, precum „Societatea” sau „Nu-mi convine chestia asta”), ci de costurile unui nou sezon. 

 

„Carbon modificat” a fost creat de scenarista Laeta Kalogridis („Insula Shutter”, „Alita: Îngerul războinic”) după un roman din 2002, scris de Richard K. Morgan. Primul sezon avea zece episoade, iar acțiunea sa se petrecea într-un viitor în care conștiința umană era digitalizată. Eroul său, Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman), era un prizonier resuscitat după 250 de ani de la moarte într-un corp nou, care trebuia să soluționeze un caz de crimă aparent insolubil pentru a-și recâștiga libertatea. 

 

Netflix a lansat în februarie 2020 sezonul doi (cu opt episoade), al cărui scenariu a fost scris de Alison Schapker („Alias”, „Lost: Naufragiații”, „Scandal”). Acesta începea la 30 de ani după finalul primului, regăsindu-l pe Kovacs (jucat acum de Anthony Mackie) în căutarea – de secole – a iubitei pierdute, Quellcrist Falconer (Renée Elise Goldsberry). Tot Netflix a lansat, în martie 2020, un thriller anime cu același subiect, „Altered Carbon: Reîntruparea”. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton