Homepage  / Știri / Televiziune

Serialul Netflix în care joacă Adelina Damian, concurenta de la Survivor România

Serialul Netflix în care joacă Adelina Damian, concurenta de la Survivor România

de Redactia Tvmania

Adelina Damian este una din cele mai frumoase concurente de la Survivor Romania 2021, însă asta nu este totul deoarece Războinică cochetează demult cu lumea televiziunii.

Cine este Adelina Damian de la Survivor România s-au întrebat cu siguranță fanii show-ului din Republica Dominicană, în care au intrat de curând 4 concurenți noi. Adelina este o tânără foarte talentată, în vârstă de 28 de ani, din Galați, și mărturisește că a intrat în competiție de dragul bunicilor ei.

Adelina Dămian se afla în lumina reflectoarelor de foarte mulți ani cochetând atât cu muzica cât și cu actoria. Daca la începutul carierei sale în showbiz, Adelina a debutat în muzica alaturi de doi dintre componenții trupei Akcent, ușor-ușor, Războinică de la Survivor Romania 2021 s-a afirmat și pe plan cinemtografic, dar cochetează și cu modelingul.

Adelina Damian a dezvăluit că motivul pentru care se alătură emisiunii „Survivor România’ sunt bunicii ei care și-au dorit foarte mult să o vadă într-o astfel de competiție.

„Simt oamenii foarte bine, în situații de criză mă calmez și găsesc soluții astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Nu sunt cea mai bună sportivă, dar sunt îndemânatică, competitivă. Sunt convinsă că va fi bine și mă voi bucura de această experiență. Survivor Romania este printre puținele emisiunii în care te arăți așa cum ești’, a spus Adelina Damian.

Serialul Netflix în care joacă Adelina Damian

Războinică de la Survivor România care a reușit să se impună atât în echipa să, dar și în fata unor Faimoși, fiind foarte vocala, dar și buna pe traseu, și-a început cariera alaturi de Sorin și Mihai de la Akcent susținând o serie de concerte alaturi de ei, însă prima piesa cu adevărat importanta pentru lansarea ei artistica a fost „Haya.”

După muzica, Adelina pare să fie pasionata și de modeling, promovând o serie de brand-uri de haine sau fiind protagonista mai multor videoclipuri senzuale.

Dar, se pare, cea mai mare reușită a Adelinei Dămian de la Survivor Romania 2021 este faptul că a jucat în filmul pentru adolescenți care a ocupat mult timp la rand locuri fruntașe pe Netflix și anume serialul pentru adolescenți „Lara” unde Războinică o are că partenera pe frumoasa și talentata Iuliana Beregoi.

Adelina Damian interpretează rolul Morfeliei, unul dintre personajele negative ale serialului extrem de apreciat în rândul adolescenților.

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton