Homepage  / Netflix

Serialul Netflix „The Diplomat” a fost reînnoit pentru sezonul 2. Primele detalii

Serialul Netflix „The Diplomat” a fost reînnoit pentru sezonul 2. Primele detalii

de Roxana Mirea,

Netflix a anunțat că serialul „The Diplomat” a fost reînnoit pentru sezonul 2. Primul sezon a avut premiera pe 20 aprilie 2023 pe Netflix și s-a bucurat imediat de un succes răsunător, ajungând în topul săptămânal global al celor mai bune 10 seriale.

Serialul Netflix „The Diplomat”, reînnoit pentru sezonul 2

Netflix a reînnoit serialul de dramă politică „The Diplomat” pentru un al doilea sezon. Anunțul a fost făcut luni, 1 mai 2023, de către streamer. Sezonul 1 al serialului „The Diplomat” a avut un debut în forță pe 20 aprilie, ocupând rapid primul loc în topul săptămânal global al celor mai bune 10 seriale englezești de pe Netflix, detronând „The Night Agent”. Acesta a continuat să apară în Top 10 în 86 de țări.

Fanii din întreaga lume iubesc fiecare minut al dramei captivante din „The Diplomat” și îmbrățișează interpretarea puternică a lui Keri Russell în rolul lui Kate Wyler”, a declarat Jinny Howe, vicepreședinte al seriilor dramatice de la Netflix, potrivit variety.com. „După acel final uluitor, abia așteptăm să vadă ce le-a pregătit pentru sezonul 2 uimitoarea echipă formată din Debora Cahn, Janice Williams și Keri Russell.”

Serialul o are ca protagonistă pe Keri Russell în rolul lui Kate Wyler, un nou ambasador al SUA în Marea Britanie. Kate este nevoită să jongleze cu luptele unei crize internaționale prin consolidarea alianțelor strategice din Londra, în timp ce încearcă să-și salveze căsnicia cu colegul său diplomat și vedetă politică Hal Wyler (Rufus Sewell).

„Ne-am simțit atât de bine când am făcut „The Diplomat”, încât este o plăcere să vedem cât de mult se bucură oamenii de el. Suntem atât de bucuroși că putem să o facem din nou!”, a declarat Debora Cahn, creatorul și showrunner al serialului.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton