Homepage  / Seriale / Seriale americane

Serialul „Ray Donovan”, cu Liev Schreiber în rol principal, a fost anulat după al şaptelea sezon

Serialul „Ray Donovan”, cu Liev Schreiber în rol principal, a fost anulat după al şaptelea sezon

de Redactia Tvmania

Actorul Liev Schreiber (52 de ani) a primit vești proaste. Rețeua Showtime, cea care difuza serialul „Ray Donovan”, cu Liev în rolul principal, a anunțat că producția a ajuns la final după al 7-lea sezon, al cărui ultim episod a fost difuzat în SUA pe 19 ianuarie, informează publicația Variety. 

„După şapte sezoane incredibile, «Ray Donovan» şi-a încheiat difuzarea la Showtime”, a transmis reţeaua într-un comunicat. „Suntem mândri că serialul s-a încheiat cu cifre de audienţă atât de mari şi într-o notă puternică. Le mulţumim lui Liev Schreiber, Jon Voight, showrunner-ului David Hollander şi întregii distribuţii şi echipe, din trecut şi din prezent, pentru munca depusă”.

Schreiber a scris pe Instagram, după finalul sezonului şapte, că serialul este „în mâinile reţelei”.

Liev Schreiber a fost de cinci ori nominalizat la Globurile de Aur pentru acest rol, iar din distribuţie au mai făcut parte, de-a lungul celor şase sezoane, Jon Voight, Susan Sarandon, Katie Holmes, Rosanna Arquette, Lisa Bonet şi Sherilyn Fenn.

Ray Donovan este un serial american de dramă pentru televiziune creat de Ann Biderman pentru Showtime. Primul sezon a avut premiera în țara de origine pe 30 iunie 2013.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton