Homepage  / Știri

Serialul „Servant of The People” în care joacă președintele Zelenski, disponibil pe Netflix România

Serialul „Servant of The People” în care joacă președintele Zelenski, disponibil pe Netflix România
6

de Roxana Mirea,

Serialul „În slujba poporului” / „Servant of The People”, în care joacă președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este disponibil și în România pe Netflix. Inițial, serialul creat şi produs de președintele ucrainean a fost anunțat pe Netflix doar în SUA.

„Servant of The People”, disponibil pe Netflix în România

„În slujba poporului” / „Servant of The People”, serialul de satiră care l-a făcut celebru pe Volodimir Zelenski, este acum disponibil și în România pe Netflix. Serialul este disponibil doar în limba rusă şi cu subtitrare în engleză, şi este vizibil doar abonaţilor care au setată platforma Netflix pe limba engleză, potrivit paginademedia.ro.

Serialul „Servant of The People”, pe care îl găsiți acum pe Netflix România, a avut trei sezoane, iar producția s-a încheiat în momentul în care Volodimir Zelenski a decis să candideze la preşedinţia Ucrainei. Partidul lui Zelenski se numește, de asemenea, „Servant of The People”.

Serialul de satiră a fost creat și produs de președintele Ucrainei în 2015. Inițial, serialul a fost disponibil în Statele Unite pe Netflix din 2017 până în 2022. După războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina, serialul a revenit în serviciul de streaming în SUA.

Pe măsură ce popularitatea lui Zelenski a crescut, s-a intensificat și interesul pentru serialul acestuia. Drept urmare, televiziuni din toată lumea au cumpărat licență pentru difuzarea serialului de la grupul suedez Eccho Rights. Este vorba despre Channel 4 în Marea Britanie, MBC în Orientul Mijlociu și ANT 1 în Grecia. De asemenea, și Pro TV a cumpărat drepturi de difuzare pentru „În slujba poporului” / „Servant of The People”.

Volodymyr Zelensky dans la série ukrainienne „Serviteur du peuple”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Despre ce este vorba în „Servant of The People”

„Servant of The People” este un serial de televiziune de satiră politică, creat și produs de Volodimir Zelenski, care joacă rolul lui Vasyl Petrovych Holoborodko, un profesor care predă istoria la liceu. Vasyl are 30 de ani și este ales în mod neașteptat președinte al Ucrainei, după ce un videoclip viral filmat de unul dintre elevii săi îl arată în timp ce condamnă corupția guvernamentală.

Serialul este o comedie, dar și un document important despre originea lui Zelenski”, a declarat un oficial al Eccho Rights, într-o declarație în care a anunțat că serialul este din nou pe piață, potrivit  hollywoodreporter.com. „Președintele său fictiv este un om normal, care își dezvoltă rolul de lider eroic și adorat. În timp ce scenariul din lumea reală cu care se confruntă Zelenski și poporul ucrainean este mult mai sumbru și îngrozitor decât comedia serialului, există paralele evidente cu situația din lumea reală, iar Servant of the People este o piesă fascinantă, importantă și istorică a televiziunii.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton