Homepage  / Filme Online / HBO

Serialul SF „Westworld”, anulat de HBO după patru sezoane. Care este motivul

Serialul SF „Westworld”, anulat de HBO după patru sezoane. Care este motivul

de Andra Stana,

HBO a anulat "Westworld" după patru sezoane, a anunțat vineri postul de televiziune. Vestea vine la puțin mai puțin de trei luni după terminarea celui de-al patrulea sezon al serialului, pe 14 august 2022, anunță Variety.com.

HBO a anunțat că pune punct poveștii din „Westworld. Într-o declarație în care îi laudă pe creatorii Jonathan Nolan și Lisa Joy, HBO a apreciat serialul pentru că i-a dus pe telespectatori într-o „odisee care îți înnebunește mintea, ridicând ștacheta la fiecare pas„.

„Le suntem extrem de recunoscători [lui Nolan și Joy], împreună cu distribuția, producătorii și echipa lor extrem de talentată, precum și tuturor partenerilor noștri de la Kilter Films, Bad Robot și Warner Bros. Television. A fost o emoție să le fim alături în această călătorie„, se arată în comunicat, potrivit CNN.

De ce a anulat HBO serialul Westworld

O multitudine de factori au stat la baza deciziei de a pune capăt dramei științifice, inclusiv prețul ridicat al producției, combinat cu scăderea numărului de telespectatori și cu o evaluare continuă a programelor din cadrul noii companii mamă a HBO, Warner Bros. Discovery.

Potrivit collider.com, recentul sezon 4 nu s-a mai bucurat de succes. Mai precis, sezonul 1 a adunat aproximativ 12 milioane de telespectatori, iar cel de-al patrulea, doar 4 milioane de telespectatori.

„Westworld” se încheie după o serie de patru sezoane, dintre care cel mai recent s-a încheiat în august. În timpul difuzării sale, drama a înregistrat 54 de nominalizări la premiile Emmy și a câștigat 9, potrivit HBO.

Creatorii și-au exprimat anterior dorința de a avea un al cincilea sezon pentru a încheia poveștile actuale.

În serial au jucat, printre alții, Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright și Tessa Thompson.

Primul sezon din „Westworld”, cel mai vizionat show HBO în 2016

Lansat în 2016, primul sezon din Westworld a devenit cel mai vizionat show HBO la acea vreme. Din păcate, fiecare sezon ce a urmat s-a luptat să mențină publicul implicat, pe măsură ce s-a îndepărtat de narațiunea bazată pe personaje pentru a se scufunda adânc într-o poveste plină de secrete.

Cel de-al patrulea sezon din „Westworld”, format din opt episoade, a avut premiera la 26 iunie 2022. Serialul poate fi urmărit pe HBO Max.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton