Homepage  / HBO

Serialul „Soția călătorului în timp” nu va mai continua

Serialul „Soția călătorului în timp” nu va mai continua

de Andreea Hentea,

„Soția călătorului în timp”, recentul serial difuzat de HBO Max care i-a avut pe Rose Leslie și Theo James în rolurile principale, nu va mai avea un alt sezon, scrie deadline.com.

Lansat de HBO Max pe 16 mai, serialul „Soția călătorului în timp” / „The Time Traveler’s Wife”, ecranizare a romanului de debut al scriitoarei americane Audrey Niffenegger, nu a mai fost, din păcate, înnoit după primul sezon. HBO a anulat recent posibila continuare a serialului creat de Steven Moffat („Doctor Who”) și regizat de David Nutter, după difuzarea primului sezon, care a avut șase episoade.

Serialul i-a avut în distribuție pe Rose Leslie (care a jucat rolul principal, al lui Clare Abshire), Theo James (care a fost Henry DeTamble, soțul ei, înzestrat cu abilitatea de-a călători în timp), Desmin Borges (Gomez) și Natasha Lopez (Charisse). Complicata poveste de dragoste din centrul acestuia a gravitat în jurul îndrăgostiților Clare și Henry, condamnați să aibă o relație și o căsnicie mereu întretăiate de despărțirile imprevizibile prilejuite de călătoriile în timp ale bărbatului.

„Deși HBO nu va merge mai departe, cu un al doilea sezon din «The Time Traveller’s Wife», a fost privilegiul nostru să fim parteneri cu excelenții povestitori Steven Moffat și David Nutter”, a declarat un purtător de cuvânt al HBO pentru Deadline.

„Suntem foarte recunoscători pentru pasiunea, munca asiduă și grija lor pentru adaptarea acestei cărți îndrăgite. De asemenea, le mulțumim lui Theo și lui Rose, precum și restului distribuției noastre strălucite pentru interpretările lor sincere, care au captivat complet publicul”, a adăugat acesta.

Serialul „Soția călătorului în timp” a fost produs de Hartswood Films în asociere cu Warner Bros. Television. Steven Moffat, David Nutter, Sue Vertue, Brian Minchin și Joseph E. Iberti au fost producătorii executivi ai poveștii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton