Homepage  / Seriale

Serialul spaniol „Velvet” va avea un spin-off

Serialul spaniol „Velvet” va avea un spin-off

de Redactia Tvmania

Fanii serialului „Velvet” pot sta liniştiţi, va exista un spin-off, care avea 10 episoade şi care se va numi „Velvet Colección’, anunţă teleprograma.diezminutos.es. Acesta nu va mai fi difuzat în Spania de postul Antena 3, ci de Movistar+, şi va avea premiera în ultima parte a anului 2017.

Serialul spaniol „Velvet” va avea un spin-off

Acţiunea din „Velvet Colección” va avea loc în anul 1967 (la cinci ani de la finalul sezonului 4), în Barcelona, şi o va avea in prim-plan pe Clara, personaj interpretat de Marta Hazas. De asemenea, vor apărea majoritatea actorilor din celelalte sezoane: Adrián Lastra (Pedro), Javier Rey (Mateo), Asier Etxeandía (Raúl), Llorenç González (Jonás), Diego Martín (Enrique), Aitana Sánchez-Gijón (Blanca), Pepe Sacristán (Emilio) şi Amaia Salamanca (Barbara).

Protagonista episoadelor trecute, Paula Echeverria (cea care i-a dat viaţă Anei Ribera), va apărea, cel puţin, în primul episod.

Miguel Ángel Silvestre nu mai face parte din distribuție

Pe de altă parte, din distribuţie vor lipsi protagonistul din trecut, Miguel Ángel Silvestre (Alberto), dar şi Cecilia Freire (Rita), Manuela Velasco (Cristina) şi Miriam Giovanelli (Patricia). Aceştia vor fi înlocuiţi cu alţi actori care vor interpreta noi personaje. Până la ora aceasta, producătorii de la Bambú nu s-au decis cine va fi partenerul Martei Hazas, personajul principal masculin din „Velvet Colección”.

Miguel Ángel Silvestre este ocupat în prezent cu filmările la serialul „Narcos”, aşa că nu ar fi avut când să mai filmeze şi pentru „Velvet Colección”. În cel de-al treilea sezon al producţiei „Narcos”, actorul spaniol îi va da viaţă lui Franklin Jurado, un tip angajat de membrii cartelului Cali ca să spele sume mari de bani. Pentru noul său rol, Miguel a trebuit să zboare în Bogota, Columbia, locul unde au loc filmările.

Ultimul episod din sezonul 4 al serialului „Velvet” a avut audiențe record

Întrebat mai demult dacă sezonul patru al serialului „Velvet” va fi şi ultimul, Ramon Campos, directorul executiv de la Bambú, le-a răspuns celor de la vetele.com:

„Cred că serialele care au mai mult de patru, cinci sezoane sunt nişte cazuri fericite. Chiar dacă audienţele de la „Velvet” au fost mereu foarte bune, nu ăsta e cel mai important lucru. Vom vedea cum va merge şi al patrulea şi de-abia atunci vom decide dacă mai facem unul”.

Pe 21 decembrie 2016, postul spaniol Antena 3 a difuzat ultimul episod din sezonul patru al serialului „Velvet”. Audienţele record au avut şi o explicaţie, ultimele 15 minute fiind transmise în direct. Acesta a fost cel mai vizionat episod al întregului serial şi, în acelaşi timp, cel mai vizionat program din întregul an al postului (întrecând cu un milion de telespectatori finala de la „Vocea Spaniei”).

Ultimul episod din „Velvet”, în care Ana (Paula Echeverria) şi Alberto (Miguel Angel Silvestre) şi-au unit destinele, a ţinut în faţa micilor ecrane, în minutul de aur, 4.302.000 de spanioli. La noi, postul Happy Channel a difuzat anul trecut primul sezon al serialului.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: De ce ne este dor de serialul „Velvet” și când va fi difuzat finalul poveștii

FOTO. Ce telenovele vor vedea mexicanii şi americanii în 2017

Postul Acasă va difuza telenovela „Señora Acero”, cu Blanca Soto în rol principal

Acasă va avea în grilă un nou serial turcesc, „Petale de singurătate”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton